HomeBitcoin NieuwsBitcoin, Ethereum en Ripple koersanalyse van 1 september 2020

Bitcoin, Ethereum en Ripple koersanalyse van 1 september 2020

Het is dinsdag en met de meeste cryptovaluta gaat het weer beter dan enige tijd geleden. Vorige week lagen de meeste crypto’s op een lager niveau nadat er even sprake was van een stijgende trend. Het ziet er wel naar uit dat de cryptocurrencies nu enige weerstand zullen krijgen. Vandaag kijken we weer naar de koersen van Bitcoin, Ethereum en Ripple. Wat hebben de koersen de afgelopen tijd gedaan?

Bitcoin koers

Eergisteren lukte het Bitcoin om boven een koers van ongeveer $11.560 uit te breken. Dat was een belangrijk niveau, gezien dit het Exponential Moving Average was. Naar verwachting ligt er nu weer een weerstandsniveau rond de $12.115. Op het moment van schrijven staat de Bitcoin koers op $11.855,10. Slagen de bulls erin om een volgende weerstandsniveau te breken, dan wordt een koers van $13.000 of zelfs $14.000 haalbaar. Zakt de koers onder de $11.000, kan de koers zelfs nog verder zakken tot onder de $10.000.

Ethereum koers

Op het moment van schrijven, heeft Ethereum een waarde van $479,18. Daarmee wordt een koers van $550 haalbaar. Het belangrijkste supportniveau van Ethereum is $366. Ether is daar nu vrij ver van verwijderd. Het lijkt dus goed te gaan met Ethereum. Vandaag is de Ethereum koers flink gestegen en hierdoor behoort Ethereum vandaag tot de beste altcoins.

Ripple koers

Nu het zo goed gaat met Bitcoin en Ethereum, zal het voor weinigen een verrassing zijn dat ook Ripple het goed doet. De Ripple koers staat op het moment van schrijven op $0,2929. Voor de bulls is het nu van belang om de koers boven de $0,26 te houden. Als het goed blijft gaan met Ripple, kan de koers zelfs richting de $0,32 gaan.

Conclusie

Het gaat op het moment dus weer een stuk beter met de belangrijkste cryptocurrencies dan een week terug. Het is nu de vraag of de cryptovaluta’s het nu zo goed blijven doen. Houd ons platform in de gaten, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste updates!

Top 5 Cryptovaluta Brokers

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
100+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
iPhone en Android app
LiteBitLiteBit
80+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
Bitcoin MeesterBitcoin Meester
Bijna 200 cryptovaluta kopen en verkopen
Android en iPhone app
BTC DirectBTC Direct
Cryptovaluta kopen met creditcard
CoinmerceCoinmerce
100+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen