HomeBitcoin NieuwsBitcoin, Ethereum en Ripple koersanalyse van 3 september 2020

Bitcoin, Ethereum en Ripple koersanalyse van 3 september 2020

Bitcoin, Ethereum en Ripple zijn een aantal van de belangrijkste cryptovaluta die er zijn. Met enige regelmaat analyseren we bij Cryptovaluta Nieuws dan ook de koersen van deze cryptovaluta. Hieronder vind je de analyse van vandaag, donderdag 3 september. Wat hebben de koersen gedaan en wat kunnen we verwachten?

Bitcoin koers

Bitcoin heeft op dit moment een koers van $10.847,80. Bitcoin is daarmee onder een supportlevel van $11.000 gezakt. De kans is dan ook groot dat de Bitcoin koers nog verder zal zakken, mogelijk tot een koers van $9.540. Het is echter niet waarschijnlijk dat dit een kwestie van enkele uurtjes is. De bulls zullen namelijk veel weerstand bieden.

Ethereum koers

Ethereum heeft op het moment van schrijven een koers van $409,69. Ook de koers van Ethereum is de afgelopen twee dagen dus gedaald. Ether heeft een 20-day moving average van $408. Het is voor Ether belangrijk om daarboven te blijven. Blijft Ether zakken, dan bestaat er een kans dat de valuta blijft zakken tot een koers van $366.

Ripple koers

Ook de Ripple koers is zojuist onder een belangrijk ondersteuningsniveau van $0,263 gezakt. De koers kan nu nog verder zakken, mogelijk zelfs tot ongeveer $0,2357. Op het moment van schrijven is de koers $0,2612.

Hoe loopt dit af?

Op het moment gaat het dus even wat minder met drie bovenstaande cryptovaluta. Ben jij benieuwd naar welke valuta’s het vandaag wel goed deden? Lees dan ons artikel over de top 5 stijgers! Hoe het afloopt met Bitcoin, Ether en Ripple zie je hoogstwaarschijnlijk in onze volgende analyse. Dat is immers afhankelijk van diverse factoren en zal de toekomst ons leren. Bitcoin is sinds eind juli overigens al niet meer onder een koers van $10.000 gekomen.

Top 5 Cryptovaluta Brokers

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
100+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
iPhone en Android app
LiteBitLiteBit
80+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
Bitcoin MeesterBitcoin Meester
Bijna 200 cryptovaluta kopen en verkopen
Android en iPhone app
BTC DirectBTC Direct
Cryptovaluta kopen met creditcard
CoinmerceCoinmerce
100+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen