Meld je via ons aan bij Bitvavo en handel tot 10.000 euro gratis!

HomeBitcoin Nieuws2 verschillende scenario’s voor Bitcoin, gaat de BTC koers naar de $16.000...

2 verschillende scenario’s voor Bitcoin, gaat de BTC koers naar de $16.000 of $9.500?

spot_img

De laatste dagen is de Bitcoin-koers vrij snel gedaald. Het lukte Bitcoin niet om boven het weerstandsniveau van $12.500 uit te breken. Nu gaan veel traders van twee mogelijk scenario’s uit, namelijk dat Bitcoin of naar $9.600 zakt of naar $16.000 stijgt. Op het moment van schrijven is de koers van Bitcoin $11.412. Welke koers Bitcoin bereikt, is afhankelijk van verschillende factoren. 

Live Bitcoin Euro Koers

Gaat de Bitcoin koers naar de $16.000 of $9.500?

Volgens een belegger die op social media  de naam Byzantine General hanteert, zal de koers $16.000 of $9.500 worden. Welke prijs we kunnen verwachten, is afhankelijk van hoe Bitcoin deze week zal sluiten. Als Bitcoin boven de $11.500 sluit, is de kans volgens Byzantine General groot dat Bitcoin naar $16.000 stijgt. Als de koers aan het eind van de week lager dan $10.500 is, is $9.500 volgens de belegger een logisch supportniveau. 

Speech van Jerome Powell

De speech van het hoofd van de Federal Reserve van Amerika, Jerome Powell, over de inflatie, heeft de afgelopen dagen vrij veel invloed gehad op de koers van Bitcoin. De periode voor die speech hadden veel mensen het gevoel dat dit voordelig zou zijn voor Bitcoin en goud. Kort na de speech begon de koers van Bitcoin echter te dalen. Mogelijk was het inflatieratio toch lager dan verwacht. Door die daling daalde de koers nog verder, waardoor de koersen weer vergelijkbaar waren met die van begin augustus. 

Voor deze daling was de markt even kort zeer bullish. Het is nu dus nog de vraag hoe dit afloopt en welke koersen we komende tijd kunnen verwachten.

Beste Crypto Acties en Aanbiedingen

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
200+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
Crypto staken voor vergoedingen
Gratis iPhone en Android app
Crypto actie:
- 10.000 euro gratis handelen (nieuwe klanten)
- hoe meer je handelt des te hoger de korting op de fees!
Crypto kopen acties en aanbiedingen!
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen