Meld je via ons aan bij Bitvavo en handel tot 10.000 euro gratis!

HomeBitcoin Mining NieuwsZullen miners een prijsdaling voor Bitcoin veroorzaken? Veel Bitcoin naar exchanges verstuurd!

Zullen miners een prijsdaling voor Bitcoin veroorzaken? Veel Bitcoin naar exchanges verstuurd!

spot_img

Na deze maand stabiel te zijn gebleven, beginnen de uitstromen van de mining pool inmiddels te groeien. Zo heeft CryptoQuant transacties van 802 bitcoins geregistreerd. 

CryptoQuant beschreef die gebeurtenis als “ongewoon” in een geautomatiseerde waarschuwing en merkte op dat Bitcoin in enorme hoeveelheden naar de beurs gestuurd wordt, de verkoopdruk snel kan toenemen waardoor de Bitcoin prijs zal zakken.

Het kan ook dat een over-the-counter transactie, zoals in China enorm populair is, negatieve gevolgen voor de koers zal voorkomen. De CEO van CryptoQuant, Ki Young Ju, geeft aan dat hij een kleine terugval verwacht voor Bitcoin. 

Live Bitcoin Euro Koers

Mining inkomsten zullen de impact beperken

De financiële gezondheid van Bitcoin miners heeft in de afgelopen weken een comeback gemaakt. Dat terwijl de inkomsten in april weer even op het niveau van vóór de halvering kwamen. De halvering zelf heeft het aanbod drastisch verminderd, waardoor het anticiperen op grote institutionele buy-ins wordt aangewakkerd.

Op dit moment zien we nog geen gevolgen

Op het moment van schrijven is de Bitcoin euro koers ongeveer €9,998.12. Op dit moment zien we de gevolgen van de toestroom van crypto vanaf miners naar de beurzen dus nog niet terug aan de koers. Het is de vraag of, en in welke mate, dit de prijs zal doen zakken. Gezien Bitcoin zich op het moment ontzettend bullish gedraagt, verwachten we geen grote koersdaling. Toch kan het dat we van het weekend een dipje gaan zien.

Ben je benieuwd naar de laatste ontwikkelingen rondom Bitcoin en andere populaire cryptovaluta’s? Dan raden we je aan om ons platform goed in de gaten te houden. We posten hier namelijk iedere dag interessante nieuwtjes over de verschillende cryptovaluta’s.

Beste Crypto Acties en Aanbiedingen

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
200+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
Crypto staken voor vergoedingen
Gratis iPhone en Android app
Crypto actie:
- 10.000 euro gratis handelen (nieuwe klanten)
- hoe meer je handelt des te hoger de korting op de fees!
Crypto kopen acties en aanbiedingen!
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen