HomeBitcoin NieuwsTop 5 landen waar het meest op "Bitcoin halving" gezocht wordt

Top 5 landen waar het meest op “Bitcoin halving” gezocht wordt

Nu de Bitcoin halving nadert, zien we de interesse in deze gebeurtenis sterk toenemen. We hebben nog slechts een week te gaan en er wordt op het moment veel op “Bitcoin halving” gegoogeld.

Bitcoin halving zoekresultaten

Het halveren van de beloning die men voor het Bitcoin minen zal krijgen, is binnen de cryptowereld het gesprek van de dag. Volgens de cijfers van Google lijkt het erop dat men vooral in Europa geïnteresseerd is in deze gebeurtenis. In Google Trends kunnen we namelijk terugzien dat vooral in West- en Midden-Europa veel op “Bitcoin halving” gegoogeld wordt.

Nog slechts 7 dagen te gaan voor de Bitcoin halving

In veel gevallen zal een hoog zoekvolume gepaard gaan met hogere inkoopvolumes. De inkoopvolumes zijn dan ook hard gestegen sinds midden maart. In deze top 5 zie je welke landen het meest op deze gebeurtenis zochten. 

5. Oostenrijk

Oostenrijk is een land waar men vrij nieuwsgierig is naar Bitcoin. Het is dan niet gek dat dit land op de 5e plaats is. Oostenrijk is overigens ook een land waarvan de overheid de Bitcoin lijkt te accepteren.

4. Estland

De inwoners van Estland lijken veel interesse in cryptovaluta te tonen. Dit land staat dan ook op de 4e plek.

3. Slovenië

In Slovenië zijn er veel winkels die betalingen in Bitcoin accepteren. Dit verklaart ook waarom Slovenië op de derde plek staat van landen waar het meest naar Bitcoin gezocht wordt.

2. Nederland 

In Nederland heeft men veel interesse in Bitcoin. Bovendien zijn veel cryptobedrijven hier ook begonnen. De stad Arnhem staat bovendien bekend als dé Bitcoin stad.

1. Zwitserland

Dat Zwitserland op de eerste plek staat, zal weinig mensen verbazen. In Zwitserland is men immers zeer tolerant ten opzichte van de Bitcoin. In Zwitserland googelt men dan ook een stuk vaker naar de Bitcoin halving dan in andere landen. 

Top 5 Cryptovaluta Brokers

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
100+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
iPhone en Android app
LiteBitLiteBit
80+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
Bitcoin MeesterBitcoin Meester
Bijna 200 cryptovaluta kopen en verkopen
Android en iPhone app
BinanceBinance
300+ Cryptovaluta kopen met creditcard
CoinmerceCoinmerce
100+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen