HomeBitcoin NieuwsSilvergate Bank geeft 75 procent stijging in tradingvolume van Bitcoin aan

Silvergate Bank geeft 75 procent stijging in tradingvolume van Bitcoin aan

De Silvergate Bank geeft aan dat het aantal klanten met Bitcoin is toegenomen. Ook het tradingvolume is in dit eerste kwartaal van 2020 flink toegenomen, namelijk met 75%. Volgens een document van 29 april, dat het bedrijf indiende bij de U.S. Securities and Exchange Commission, steeg het Bitcoin tradingvolume van het Silvergate Exchange Network met 75% in het vorige kwartaal. Ook het transactievolume nam met 118% toe.

In april 2020 heeft de bank 850 crypto-gerelateerde klanten. Daaronder bevinden zich onder andere miners en beleggers. Alhoewel veel beleggers in cryptovaluta dit kwartaal verlies maakten, als gevolg van de marktcrash, zag de Silvergate Bank dus een flinke stijging. Er werd voor $447 miljoen aan Bitcoin gestort. Aan de hand van de cijfers van dit eerste kwartaal, geeft Silvergate aan dat ze verwachten een uitstekende positie te hebben in de toekomst. Hierin kan de bank nog wel eens gelijk hebben, want dit eerste kwartaal van 2020 was voor Bitcoin erg rumoerig. De Bitcoin euro koers is een lange tijd niet zo volatiel geweest, maar de bank deed het desondanks dus erg goed.

De volatiliteit was een test voor Silvergate Exchange Network

De Silvergate Bank geeft aan dat de volatiliteit van cryptovaluta het afgelopen tijd een belangrijke test was voor het Silvergate Exchange Network. Vorig jaar namen ook Kraken en Winklevoss Gemini-exchange deel aan het Silvergate Exchange Network. 

De Silvergate Bank geeft aan dat ze op dit moment ook leveraged trading aan het testen zijn, oftewel beleggen met geleend geld. Op dit moment bevindt het leveraged trading bij Silvergate Exchange Network zich nog in de pilotfase. Het is slechts mogelijk voor een aantal geselecteerde klanten. Het eerste kwartaal van 2020 heeft Silvergate $12,5 miljoen aan door Bitcoin gedekte leningen verstrekt door middel van dit programma.

Top 5 Cryptovaluta Brokers

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
100+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
iPhone en Android app
LiteBitLiteBit
80+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
Bitcoin MeesterBitcoin Meester
Bijna 200 cryptovaluta kopen en verkopen
Android en iPhone app
BTC DirectBTC Direct
Cryptovaluta kopen met creditcard
CoinmerceCoinmerce
100+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen