HomeAltcoin NieuwsReddCoin (RDD) koers plus 50 procent, Verge (XVG) en DigiByte (DGB) koers...

ReddCoin (RDD) koers plus 50 procent, Verge (XVG) en DigiByte (DGB) koers bijna 20 procent gestegen

De meeste cryptovaluta koersen staan vandaag in het groen. Vandaag zijn er weer 3 altcoins die eruit springen. Als eerste ReddCoin waarvan de koers al meer dan 50 procent gestegen is. En ook vandaag zien we de DigiByte koers weer omschieten met bijna 20 procent net zoals die van Verge.

ReddCoin koers even verdubbeld vandaag

De ReddCoin koers is on fire vandaag. Sinds vanmorgen is de koers van ReddCoin al meer dan 50 procent gestegen. Gisteren stond de RDD prijs nog op € 0,0008 eurocent. Nu staat de RDD koers op € 0.00121905 een aantal uren geleden was de koers van ReddCoin meer dan 100 procent gestegen. Toen stond de prijs voor 1 RDD even boven de 0,00016 eurocent. De laatste keer dat de koers zo hoog stond voor deze cryptovaluta was in september 2020.

DigiByte weer bijna 20 procent gestegen

Al een aantal dagen behoort DIgiByte tot de grootste stijgers van de top 100 cryptovaluta’s. Gisteren zagen we de DIgiByte koers stijgen met ongeveer 19 procent. Vandaag staat de DigiByte koers weer op een winst van bijna 20 procent, 16,20 procent om precies te zijn.

Kan DigiByte weer naar de 4 eurocent stijgen? In 2019 heeft de DGB koers nooit boven de 2 cent gestaan. Wanneer je naar de historische koers gegevens kijkt dan zie je dat het al meer dan een anderhalf jaar geleden is dat de DGB koers zo hoog heeft gestaan. De laatste keer was in oktober 2018 sindsdien was het niet meer gelukt om er boven te komen. Nu de koers er weer boven staat en DigiByte blijft zo doorgaan dan is het goed mogelijk dat de koers weer richting de 4 cent stijgt. Helemaal wanneer wanneer we de Bitcoin koers ook omhoog schiet.

Verge koers weer boven de 0.003 eurocent

De derde grote stijger vandaag is Verge (XVG) met ook een stijging van bijna 20 procent. In de afgelopen 24 uur is de Verge koers met 19,54 procent gestegen. Op het moment van schrijven staat de prijs voor 1 XVG op 0,0034166 eurocent. Ongeveer 2 maanden geleden, begin maart 2020, stond de XVG koers ook zo hoog. In februari 2020 schoot de XVG koers omhoog van 0,0034 tot boven de 0,005 eurocent met een tussenstop bij de 0,004 eurocent. Krijgen we deze maand een herhaling van februari 2020?

Altcoin koers verwachting

Over ongeveer een week is de Bitcoin halving en veel mensen volgen het op de voet. Komt er een Bitcoin bullrun of niet? Als die er komt dan volgen meestal ook de altcoins en schieten de altcoin koersen nog harder omhoog. Komt er een Bitcoin dump dan zullen de altcoin koersen harder dalen. Het is goed om Bitcoin de komende tijd in de gaten te houden. Wij zijn op dit moment bullish en verwachten een stijging van de Bitcoin koers maar uiterwaard houden we ook rekening met een crash.

Top 5 Cryptovaluta Brokers

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
100+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
iPhone en Android app
LiteBitLiteBit
80+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
Bitcoin MeesterBitcoin Meester
Bijna 200 cryptovaluta kopen en verkopen
Android en iPhone app
BTC DirectBTC Direct
Cryptovaluta kopen met creditcard
CoinmerceCoinmerce
100+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen