HomeBitcoin NieuwsPrijsanalyse Bitcoin, Ethereum en Ripple XRP van woensdag 15 juli 2020

Prijsanalyse Bitcoin, Ethereum en Ripple XRP van woensdag 15 juli 2020

Gisteren postten we al een analyse van Bitcoin, Ethereum en Ripple. Ben jij benieuwd naar hoe deze cryptovaluta’s op het moment presteren? Hieronder vind je een uitgebreide analyse van de top 3 cryptocurrencies van dit moment. Wat hebben de koersen van BTC, ETH en XRP in de afgelopen 24 uur gedaan en wat kunnen we verwachten?

Bitcoin (BTC) koers

Het lukte de Bulls niet om de koers van Bitcoin vandaag weer verder omhoog te krijgen. Daardoor kozen meer mensen ervoor om Bitcoin te verkopen. Dit had een negatief effect, maar de verkoopdruk bleef niet aanhouden. Op het laagste punt vandaag had Bitcoin een koers van ongeveer $8.910. Daarna steeg Bitcoin weer. Mocht de valuta nu nog eens een vergelijkbare koersbeweging vertonen op de kort etermijn, dan kan dit wel een vervelend effect hebben. Naar verwachting zal de volatiliteit van Bitcoin de komende dagen hoog blijven.

Ethereum (ETH) koers

Ethereum stopte op 11 juni met de stijging. Terwijl het de bulls tijdens eerdere pauzes lukte om de prijs snel weer te doen stijgen, was dat dit keer niet het geval. Daardoor kozen meer mensen voor de verkoop van de cryptovaluta. Rond de $217 bevindt zich een klein support niveau. Zal de Ethereum koers verder dalen, dan liggen er nog twee supports rond $196 en $176.

Ripple (XRP) koers

Het lijkt erop dat Ripple niet voldoende kopers heeft als de koers een hoger niveau bereikt. Op de korte termijn zijn de verwachtingen voor Ripple dan ook bearish. Op dit moment heeft Ripple een koers van ongeveer $0,1973. 

Ben jij benieuwd naar wat Ripple, Ethereum en Bitcoin de komende tijd gaan doen? Dan raden wij je aan om onze analyse ook de komende tijd in de gaten te houden. Morgen plaatsen we weer een nieuwe update.

Top 5 Cryptovaluta Brokers

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
100+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
iPhone en Android app
LiteBitLiteBit
80+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
Bitcoin MeesterBitcoin Meester
Bijna 200 cryptovaluta kopen en verkopen
Android en iPhone app
BinanceBinance
300+ Cryptovaluta kopen met creditcard
CoinmerceCoinmerce
100+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen