HomeBitcoin NieuwsBitcoin, Ethereum en Ripple Prijsanalyse van dinsdag 14 juli 2020

Bitcoin, Ethereum en Ripple Prijsanalyse van dinsdag 14 juli 2020

Als we een top 10 cryptovaluta lijst moeten maken, dan vallen Bitcoin, Ethereum en Ripple daar zeker onder. Hoe het er op dit moment voorstaat met deze cryptovaluta’s? Dat lees je in deze analyse! Wat hebben de koersen van deze top 3 cryptocurrencies gedaan en wat kunnen we verwachten in de komende dagen.

Bitcoin (BTC) koers

Analisten geven aan dat Bitcoin een aantal bullish signalen vertoont die de komende tijd waarschijnlijk nog zullen stijgen. Onlangs hebben we gezien dat $9.300 een zwaar weerstandspunt is voor Bitcoin. De afgelopen weken is de valuta er verschillende keren niet in geslaagd om dit weerstandsniveau te breken. Het is nu even aanzien of men hier toch in zal slagen nu de valuta weer bullish signalen vertoont. Gisteren steeg de prijs van Bitcoin even tot $9.350, waarna hij weer snel begon te zakken tot $9.100.

Ethereum (ETH) koers

Ethereum zag vandaag een kleine koersdaling. Hiervoor leek Ethereum richting een koers van $250 te gaan, maar op $249 begon de Ethereum koers weer te dalen. De koerst is nu iets gedaald onder de ondersteuningspunten $245 en $242. Het ondersteuningspunt van $236 is echter ook een punt waarop kopers geneigd zijn om in Ethereum te investeren. Het is dus niet te verwachten dat Ethereum lager dan dat zakt. Mocht dat wel gebeuren, dan zijn de verwachtingen de komende dagen bearish. Vooralsnog is de kans echter groot dat Ethereum binnenkort weer in koers zal stijgen.

Ripple (XRP) koers

De afgelopen week is XRP boven het weerstandsniveau van $0,19 gestegen. De prijs van XRP is zelfs boven de $0,2 uitgestegen. Na het behalen van een maandelijks hoogtepunt met een XRP koers van $0,2218 begon de koers weer even te schommelen. Inmiddels lijkt de cryptovaluta steun te hebben gevonden rond de $0,192. De verwachtingen voor XRP lijken bullish te zijn.

Top 5 Cryptovaluta Brokers

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
100+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
iPhone en Android app
LiteBitLiteBit
80+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
Bitcoin MeesterBitcoin Meester
Bijna 200 cryptovaluta kopen en verkopen
Android en iPhone app
BinanceBinance
300+ Cryptovaluta kopen met creditcard
CoinmerceCoinmerce
100+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen