HomeAltcoin NieuwsOmiseGO (OMG) en DigiByte (DGB) koersen schieten omhoog met meer dan 15...

OmiseGO (OMG) en DigiByte (DGB) koersen schieten omhoog met meer dan 15 procent

OmiseGO behoort net zoals gisteren tot de grootste stijgers van de afgelopen 24 uur. Vandaag staat ook weer de koers van DigiByte in het groen. Van de 2 is OmiseGO het hardst gestegen met een stijging van bijna 30 procent, DIgiByte staat op de tweede plek met een stijging van meer dan 15 procent.

OmiseGO koers weer meer dan 30 procent gestegen

Gisteren zagen we de OmiseGO koers hard stijgen en vandaag stijgt de koers weer verder. Op het moment van schrijven staat de OmiseGO koers in euro op een winst van 28,23% procent. In de uren na ons vorige bericht is de koers met bijna 20 eurocent verder gestegen. De prijs voor 1 OMG staat nu € 1,585, gisteren stond de koers nog op € 1,35665. Zoals je in de bovenstaande koers grafiek is de koers vergeleken met gisteren meer dan 20 eurocent gestegen.

Vanmorgen stond de OmiseGO koers zelfs even boven de 1,70 euro. Gaat de koers weer terug tot boven de 1,70 vandaag of was dit de top?

DigIByte koers bijna 20 procent gestegen

Vandaag zien we DigiByte weer bij de best presterende altcoins gaan. In de maand mei is de DIgiByte koers “on fire”. In een maand tijd is de koers al meer dan verdubbeld. In de afgelopen 24 uur is de koers alweer met 18,12 procent gestegen. Op dit moment staat de prijs van 1 DGB op € 0.0172805. Begin mei stond de koers al een tijdje boven de 2 eurocent. Is de DigiByte koers weer onderweg naar de 2 eurocent?

Voorlopig zien we de koers nog stijgen en als de stijging zo doorgaat dan zien we snel weer de 2 eurocent. We houden je via cryptovaluta nieuws op de hoogte.

Top 5 Cryptovaluta Brokers

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
100+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
iPhone en Android app
LiteBitLiteBit
80+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
Bitcoin MeesterBitcoin Meester
Bijna 200 cryptovaluta kopen en verkopen
Android en iPhone app
BTC DirectBTC Direct
Cryptovaluta kopen met creditcard
CoinmerceCoinmerce
100+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen