HomeBitcoin NieuwsNieuwe generatie hardware om Bitcoin mee te minen wordt net op tijd...

Nieuwe generatie hardware om Bitcoin mee te minen wordt net op tijd uitgebracht!

Het bedrijf MicroBT heeft miners aangekondigd die met een snelheid van 100 TH/s kunnen minen. Daarmee komt het bedrijf net op tijd voor de Bitcoin halving. Het bedrijf vormt daardoor ook een belangrijke concurrent voor Bitmain. Bitmain begon eerder al de voorverkoop van hun S19 Antminers. MicroBT heeft onlangs dus zijn M30 serie aangekondigd. De MS30S++ en de MS30+ werden op 17 april aan een publiek van 4.000 mensen getoond, tijdens een online launch. 

De MS30++ zal waarschijnlijk een prijs van $3900 hebben, omgerekend ongeveer €3600. De MS30+ is iets goedkoper en zal omgerekend net iets minder dan €2600 gaan kosten. Op beide miners krijgt men 12 maanden garantie. MicroBT gaf eerder aan om slechts 180 dagen garantie te geven, maar doet hier nu dus toch nog een flinke schep bovenop. Het bedrijf verwacht dat de hardware ergens in juni geleverd kan worden. Veel mensen verwachten echter vertraging, doordat transportbedrijven minder soepel werken dankzij COVID-19 en de maatregelen hieromheen.

De concurrentiestrijd tussen Bitmain en MicroBT

Bitmain gaf aan het eind van februari aan dat de S19 van het bedrijf kort na de halving zou uitkomen. Binnen slechts één dag nadat de hardware te koop werd aangeboden, was de S19 al uitverkocht. De Antminer S19 Pro zou een hash rate van 110 TH/s kunnen bereiken. De Antminer S19 Pro is overigens ook goedkoper dan de hardware van MicroBT. Echter, is de leveringsdatum uitgesteld naar juni, terwijl de hardware eerder in mei al geleverd zou moeten worden.

MicroBT is opgericht in 2017. De CEO, Yang Zuoixing werkte eerder voor Bitmain. Hij zegt eerder de lead director achter de Antminer serie van Bitmain te zijn geweest. Inmiddels is het bedrijf van Zuoixing een belangrijke concurrent van Bitmain.

Top 5 Cryptovaluta Brokers

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
100+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
iPhone en Android app
LiteBitLiteBit
80+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
Bitcoin MeesterBitcoin Meester
Bijna 200 cryptovaluta kopen en verkopen
Android en iPhone app
BTC DirectBTC Direct
Cryptovaluta kopen met creditcard
CoinmerceCoinmerce
100+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen