HomeBitcoin NieuwsNieuw: Bitcoin Meester app voor iPhone en iPad

Nieuw: Bitcoin Meester app voor iPhone en iPad

Bitcoin Meester lanceert iOS app voor het kopen en verkopen van cryptovaluta. Na de Android app lanceren ze nu de Bitcoin Meester iOS app voor je iPhone en iPad,

AALSMEER, 4 april 2020: Bitcoin Meester kondigt vandaag de launch aan van haar eigen app waarmee gebruikers cryptovaluta veilig kunnen kopen, verkopen en beheren op hun iOS device.

Bitcoin Meester Android en iOS Apps

Bitcoin Meester lanceerde afgelopen november al haar Android app, de iOS app is dan ook een logische vervolgstap. De app maakt het mogelijk om meer dan 200 verschillende cryptovaluta te kopen en te verkopen. Vanwege de groeiende gebruikersgroep die met behulp van een smartphone of tablet het platform van Bitcoin Meester gebruikt was een app een logische vervolgstap. De Bitcoin Meester app is vanaf vandaag gratis te downloaden in de iOS App Store en te gebruiken voor iedereen met een account bij Bitcoin Meester.

“We zien dat onze gebruikers steeds vaker gebruik maken van hun smartphone om in te loggen. Anno 2020 komt 63% van onze bezoekers via een smartphone, 6% via een tablet en 31% via een desktop. Het percentage dat via een smartphone Bitcoin Meester bezoekt stijgt ieder jaar met 4%. De iOS app helpt iPhone en iPad gebruikers makkelijker en sneller Bitcoin Meester te gebruiken, aldus Boyd Meuleman, mede oprichter van Bitcoin Meester”.

Bitcoin Meester App iOS voor iPhone en iPad
Bitcoin Meester App iOS voor iPhone en iPad

Bitcoin Meester app functies

De iOS app is qua functionaliteit vergelijkbaar met de Android app en browser versie. Denk daarbij aan:

  • Kopen en verkopen van meer dan 200+ verschillende cryptovaluta
  • Veilig opslaan van cryptovaluta in ingebouwde (cold) wallets
  • Betalen met iDeal en 4 andere betaalmethoden
  • Direct cryptovaluta onderling met andere coins wisselen zonder eerst naar euro’s terug te moeten storten
  • Automatisch 3% rente ontvangen op stablecoins
  • Geen verborgen kosten bij het kopen en verkopen van cryptovaluta

Over Bitcoinmeester

Bitcoin Meester is een platform waarop u diverse cryptovaluta kunt kopen en verkopen. Wij maken het mogelijk om 24 uur per dag, zeven dagen per week, cryptovaluta te kopen en te verkopen en zijn altijd telefonisch, per e-mail of chat bereikbaar. Uw cryptovaluta is na aankoop direct zichtbaar in uw account, zonder vertraging. Wilt u uw cryptovaluta verkopen en laten uitbetalen op uw bankrekening? Wij betalen dezelfde dag uit!

Bitcoin Meester is een in Nederland gevestigd bedrijf en is onderdeel van Coin Meester B.V. Lees ons blog, volg ons op Twitter of kijk voor meer informatie op onze website.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen