HomeBitcoin Mining NieuwsMinder transacties voor de Bitcoin halving

Minder transacties voor de Bitcoin halving

Op het moment is de activiteit op de blockchain rustiger dan gewoonlijk. Bitcoin miners zijn druk bezig om alle lopende transacties te verwerken. Het duurt niet lang meer voordat de Bitcoin halving zal plaatsvinden, namelijk nog zo’n vier uur. 

Op deze website wordt de mempool gevisualiseerd. Daar zien we dat het aantal lopende transacties rond de 4.000 zit, dat is goed voor ongeveer twee blocks. De vraag naar transacties lijkt nu dus zo laag te zijn dat alle inkomende verzoeken verwerkt kunnen worden. Dat is overigens niet helemaal ongebruikelijk. De laatste keer dat dit voorkwam was op 6 mei. Toch nam de activiteit voor de Bitcoin halving enorm toe en lijkt er nu sprake te zijn van stilte voor de storm.

Netwerkactiviteit

De netwerkactiviteit wordt over het algemeen bepaald door grote prijsschommelingen. Beleggers kiezen er in dat geval veel voor om hun Bitcoin snel naar een exchange te sturen. De prijs is op het moment van schrijven gestabiliseerd, terwijl dit gisteren nog niet het geval was. Dit kan de stilte gedeeltelijk verklaren. 

De prijs van Bitcoin zou volgens Cointelegraph, een nieuwsplatform over crypto, kunnen blijven dalen na de halving. Veel traders weten nog niet welke kant Bitcoin op zal gaan. De grootste oorzaak hiervan is het feit dat er op de traditionele aandelenmarkt sprake is van veel onzekerheid. 

De Bitcoin halving

De halving van Bitcoin zal midden op de Amerikaanse handelsdag plaatsvinden. Een stijging van de reguliere aandelen zou ook positieve invloed op de prijs van Bitcoin kunnen hebben. Het is op het moment moeilijk te voorspellen wat de halving deze keer voor gevolgen voor de crypto zal hebben. 

Ben jij benieuwd naar wat Bitcoin na de halving doet? Houd ons platform dan in de gaten, want wij zullen je ook na de halving op de hoogte houden.

Top 5 Cryptovaluta Brokers

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
100+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
iPhone en Android app
LiteBitLiteBit
80+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
Bitcoin MeesterBitcoin Meester
Bijna 200 cryptovaluta kopen en verkopen
Android en iPhone app
BinanceBinance
300+ Cryptovaluta kopen met creditcard
CoinmerceCoinmerce
100+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen