HomeBitcoin NieuwsMike McGlone: "de Bitcoin halving stelt niet veel voor"

Mike McGlone: “de Bitcoin halving stelt niet veel voor”

De weken hiervoor hebben we het regelmatig over de Bitcoin halving gehad. Volgens Mike McGlone, analist van Bloomberg, zal de Bitcoin halving echter niet veel voorstellen, dat vertelt hij in een gesprek met Cointelegraph, een Engelstalige nieuwssite over cryptovaluta. Hij geeft in het interview met dit bedrijf aan dat zijn kijk persoonlijk is, en dat hij niet namens Bloomberg spreekt. Hij geeft tevens aan geen aanbevelingen te doen of investeringsadvies te geven. 

Veel ervaring met beleggen

McGlone heeft ontzettend veel ervaring als belegger. Hij geeft aan onder de indruk te zijn van Bitcoin. Sinds de Grote Depressie heeft de aandelenmarkt namelijk de grootste daling meegemaakt. Het is volgens McGlone dan ook bijzonder dat Bitcoin het relatief goed lijkt te doen. Bovendien benadrukt hij nog eens dat Bitcoin hier geen derde partij voor nodig heeft gehad, de crypto heeft zichzelf sterk weten te houden. Hij geeft aan dat hij zijn hele leven al belegt, en dat hij dit indrukwekkend kan noemen. Toch is hij alleen Bullish over Bitcoin, en niet over de andere cryptovaluta’s, die hij als “wannabe’s” omschrijft.

De Bitcoin halving is voor beginners

McGlone geeft aan dat hij niet denkt dat de halving veel invloed op de Bitcoin koers zal hebben. Het is namelijk een gebeurtenis waarvan we weten dat deze komt. Hij vraagt zich dan ook hardop af sinds wanneer feiten die van tevoren al bekend zijn, invloed zouden hebben op de markt. De markt zou al op deze informatie ingespeeld zijn.

Veel mensen binnen de cryptowereld denken hier overigens heel anders over dan Mike McGlone. Toch zijn we inmiddels minder dan 20 dagen van de halvering verwijderd, en hebben we nog geen enkele grote beweging in prijs gezien. Wij zijn dan ook benieuwd of dit de komende weken anders zal zijn.

Top 5 Cryptovaluta Brokers

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
100+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
iPhone en Android app
LiteBitLiteBit
80+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
Bitcoin MeesterBitcoin Meester
Bijna 200 cryptovaluta kopen en verkopen
Android en iPhone app
BTC DirectBTC Direct
Cryptovaluta kopen met creditcard
CoinmerceCoinmerce
100+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen