HomeAltcoin NieuwsKoersen van VeChain (VET) en DIgiByte (DGB) meer dan 15% gestegen, ondanks...

Koersen van VeChain (VET) en DIgiByte (DGB) meer dan 15% gestegen, ondanks daling Bitcoin (BTC)

Deze 2 twee altcoins, VeChain (VET) en DigiByte (DGB), hebben niet veel gemerkt van de daling van de Bitcoin koers in de afgelopen uren. Vandaag is de koers van Bitcoin met bijna 2 procent gedaald terug naar de 9600 dollar. De koersen van VET en DGB hebben allebei een koersstijging gerealiseerd van meer dan 15% in de afgelopen 24 uur.

Bitcoin koers terug naar de 9.600 dollar

In de bovenstaande Bitcoin euro koers grafiek kun je zien dat de koers van Bitcoin in de afgelopen uren flink gedaald is. In de afgelopen 24 uur is de BTC koers met ongeveer 1,63% gedaald. Hierdoor staan nu ook de koersen van alle overige top 10 cryptocurrencies in het rood. Twee van deze top 50 cryptocurrencies houden goed stand en zijn zelfs verder gestegen.

Koersen van VeChain en DigiByte plus 15 procent

VeChain Koers

DigiByte Koers

De DIgiByte koers is vandaag 16,15% gestegen en is daarmee de grootste stijger van de top 50 cryptocurrencies, gerangschikt op market cap. DGB wordt op de voet gevolgd door VeChain. Vandaag is de VeChain koers met 15,11% is gestegen. Zoals je ziet staan beide altcoin koersen nog in het groen. In de afgelopen uren hebben ze wel iets van hun winst ingeleverd maar ondanks dat staan ze nog ver in het groen.

Crypto koersverwachting

Het is belangrijk om de koers van Bitcoin in de gaten houden. Mocht de BTC koers verder dalen dan is het goed mogelijk dat de koersen van VeChain en DigiByte ook iets van hun winst verliezen. Wanneer de Bitcoin koers weer richting de koers van vannacht stijgt dan heb je een grote kans dat DigiByte en VeChain een koersstijging van meer dan 20% kunnen realiseren vandaag. Houd de koersen en het laatste nieuws hier in de gaten.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen