HomeBitcoin NieuwsKoersen van Ethereum, XRP en Chainlink nog in het groen na Bitcoin...

Koersen van Ethereum, XRP en Chainlink nog in het groen na Bitcoin crash

Van de top 10 cryptocurrencies staan er op dit moment 3 crypto koersen in het groen. Mede door de Bitcoin koers crash vannacht staan 7 van de 10 crypto koersen in het rood als we kijken naar de koersverloop van de afgelopen 24 uur. De grootste stijger is Chainlink met een koersstijging van meer dan 7 procent in 24 uur tijd.

7 van de top 10 crypto koersen in het rood

Vannacht schoot de Bitcoin koers hard naar beneden en dat heeft gevolgen gehad voor de meeste altcoins. Slechts 3 van de top 10 cryptocurrencies staan in het groen. Gisteren stonden bijna alle crypto koersen in het groen. Nu staan de meeste cryptocurrencies rond de 4 procent in de min. Twee uitschieters zijn de koersen van Bitcoin SV en Bitcoin Cash met een daling van rond de 8 procent.

Grootste stijger is Chainlink

LINK-EUR koers grafiek

Op dit moment is Chainlink de grootste stijger. Vannacht dook de Chainlink koers ook naar beneden maar in de uren die volgde herstelde de koers van LINK weer. Op het moment van schrijven staat de prijs voor LINK boven de 8 dollar op $8,20, dat is een koersstijging van 7,60% in de afgelopen 24 uur.

Ripple plus 5% en Ethereum plus 2%

XRP-EUR koers grafiek

Ripple (XRP) is de tweede cryptocurrency die nog in het groen staat. Voor de Bitcoin crash stond de XRP koers boven de 32 dollarcent en had de koers minder dan 1,5 dollarcent nodig voor een nieuwe jaarlijkse recordhoogte. Halverwege februari 2020 stond de koers van XRP net boven de 33 dollarcent. Maar ondanks de daling van vannacht presteert XRP goed. Op het moment van schrijven staat de XRP koers nog boven de 28 dollarcent op $0,281026, dat is een stijging van 5,33% in de afgelopen 24 uur.

ETH-EUR koers grafiek

Ook Ethereum heeft flink wat winst ingeleverd vannacht maar wist nog wel stand te houden boven de 360 dollar. Doe Ethereum koers dook vannacht hard omlaag van ongeveer 405 dollar naar de 370 dollar en uiteindelijk kwam de koers even onder de 360 dollar met als dieptepunt 357 dollar. Daarna steeg de koers weer naar de 360 dollar en weet er voorlopig boven te blijven. Op het moment van schrijven staat de prijs voor Ethereum op $365,23 dat is een stijging van 2,84% in de afgelopen 24 uur.

Top 5 Cryptovaluta Brokers

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
100+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
iPhone en Android app
LiteBitLiteBit
80+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
Bitcoin MeesterBitcoin Meester
Bijna 200 cryptovaluta kopen en verkopen
Android en iPhone app
BinanceBinance
300+ Cryptovaluta kopen met creditcard
CoinmerceCoinmerce
100+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen