HomeBitcoin Mining NieuwsGrayscale koopt nu 150% van het aantal Bitcoin dat gemined wordt

Grayscale koopt nu 150% van het aantal Bitcoin dat gemined wordt

Onafhankelijke onderzoeker Kevin Rooke heeft data gepubliceerd waaruit zou blijken dat Grayscale op het moment 150% koopt van het aantal Bitcoin dat sinds de Bitcoin halving op 11 mei gemined wordt. Volgens de data heeft Grayscale 18.910 Bitcoin aan het bitcoininvesteringsfonds van de organisatie toegevoegd. Dat terwijl er sinds 11 mei slechts 12.337 Bitcoin gemined is. De CEO van Binance, Changpeng Zhao heeft de grafiek onlangs gerepost.

Grayscale neemt de Bitcoin voorraad over

Vorige week schatte Rooke dat Grayscale ongeveer 33% tot 34% van de nieuwe voorraad kocht sinds het eerste kwartaal van 2020. Daarmee zou de organisatie in 100 voor 60.762 nieuwe bitcoins gekregen hebben. Dit eerste kwartaal van 2020 zag de organisatie ook het gemiddelde wekelijkse investeringsbedrag in het fonds stijgen. Dit bedrag steeg namelijk naar $29,9 miljoen. Dat is acht keer zoveel als in het eerste kwartaal van vorig jaar.

In reactie op de tweet waarin Rooke de cijfers gepubliceerd heeft, reageerde de oprichter van Grayscale, Barry Silbert dat hij nog maar moest wachten tot hij het tweede kwartaal zou zien. De laatste data die Rooke gepubliceerd heeft, laat zien dat Grayscale nu gemiddeld twee keer zoveel Bitcoin per dag inkoopt.

Grayscale kijkt uit naar digitale valuta’s van centrale banken

Grayscale lijkt uit te kijken naar de digitale valuta’s van centrale banken (CBDC). In een rapport van het bedrijf wordt vermeld dat CBDC soms gezien worden als vervanging voor de cryptovaluta’s. Echter, geeft het bedrijf aan, kan het goed zijn dat de CBDC in bepaalde opzichten van cryptovaluta verschillen. Bovendien zouden CBDC voor een vernieuwde betalingsinfrastructuur zorgen, waar cryptovaluta eventueel ook baat van zou kunnen hebben. De informatie uit dit rapport van Grayscale komt overeen met de voorspelling van econoom John Vaz. 

Top 5 Cryptovaluta Brokers

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
100+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
iPhone en Android app
LiteBitLiteBit
80+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
Bitcoin MeesterBitcoin Meester
Bijna 200 cryptovaluta kopen en verkopen
Android en iPhone app
BTC DirectBTC Direct
Cryptovaluta kopen met creditcard
CoinmerceCoinmerce
100+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen