HomeBitcoin NieuwsCryptovaluta kortingscodes en acties van april 2020

Cryptovaluta kortingscodes en acties van april 2020

Cryptovaluta kopen met korting bij de beste Nederlandse crypto brokers en exchanges. Bekijk hier de beste crypto kortingscodes en acties van april 2020.

Cryptovaluta kopen met korting

Begin vandaag nog met investeren in cryptovaluta en ontvang extra korting op de transactiekosten en fees. Meld je via ons aan bij de onderstaande aanbieders als je gebruik wilt maken van de kortingscode of aanbieding.

Bitcoin en Cryptovaluta kortingscodes april 2020

1: Cryptovaluta aanbieding – 1.000 gratis handelen

Als eerste beginnen we met Bitvavo actie. Wanneer je via cryptovaluta nieuws een nieuw account aanmaakt bij deze Nederlandse crypto aanbieder betaal je geen extra kosten voor het kopen en verkopen van je eerste cryptomunten. Je kunt tot 1.000 euro kosteloos handelen in cryptovaluta. Daarnaast kun je extra korting ontvangen op de standaard fees. Hoe meer je handelt, des te lager de handelskosten.

  • Voor de eerste 1.000 euro betaal je geen transactiekosten.
  • Hoe meer je handelt des te hoger de korting op de transactiekosten.
  • Cryptovaluta kopen met iDEAL is gratis, je betaalt geen administratiekosten voor een iDEAL betaling.

2: Hoe meer je handelt, des te hoger de korting

Bitcoin Meester maakt het mogelijk om korting op te bouwen. Bij deze Nederlandse crypto aanbieder kun je zakelijk of als particulier handelen in meer dan 150 verschillende cryptovaluta. Hoe meer je handelt des te hoger de korting wordt die je ontvangt op transactiekosten.

  • Hoe meer je handelt des te hoger de crypto korting
  • Crypto korting wordt automatisch doorberekend

3: Crypto kortingscode – 5 euro gratis handelstegoed

Met BLOX kun je handelen in cryptovaluta via je iPhone, iPad of Android-toestel. Maak een gratis account aan en gebruik de kortingscode CRYPTOSTART bij registratie. Download de gratis app voor je toestel en je ontvangt na registratie 5 euro gratis handelstegoed, waarmee je Bitcoin en andere cryptomunten kunt kopen.

  • Download de gratis app voor Android of iOS
  • Gebruik bij registratie kortingscode: CRYPTOSTART

We voegen de hele maand april nieuwe cryptovaluta kortingscodes en aanbiedingen toe. Houd deze pagina in de gaten om te profiteren van de beste cryptovaluta aanbiedingen en acties.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen