HomeBitcoin NieuwsCraig Jones verloor Bitcoin die hij in 2015 kocht

Craig Jones verloor Bitcoin die hij in 2015 kocht

Craig Jones, een Braziliaanse Jiu-Jitsu vechter uit Australië, heeft onlangs onthuld dat hij een van de mensen was die zijn Bitcoin niet kon verkopen toen de Bitcoin koers op recordhoogte stond. Op het blog CoinJar werd gisteren een bericht geplaatst dat de 29-jarige voormalige wereldkampioen in 2015 in Bitcoin investeerde. De koers lag toen ergens tussen de $200 en $400. Het lukte hem echter niet om de bitcoins te verkopen toen de prijs op recordhoogte lag in december 2017. De koers was toen even hoger dan $20.000.

Live Bitcoin Koers

Kochten Bitcoin voor de lol

Jones geeft aan dat hij en een paar vrienden een aantal Bitcoin kochten voor de lol. Kort daarna vergaten ze hun investering. Toen de koers een aantal jaar later enorm gestegen was, probeerden ze na te gaan wie in het bezit was van het wachtwoord. Niemand wist echter nog hoe ze toegang konden krijgen tot hun wallet.

Jones heeft eerder ook prijzengeld gewonnen in de vorm van crypto. Hij kreeg namelijk voor $1000 aan Bitcoin Cash als onderdeel van een prijs toen hij een gevecht in het Verenigd Koninkrijk won. CoinJar kondigde bovendien aan dat ze van Jones willen gaan sponsoren in de vorm van crypto.

Crypto populair onder vechters

Veel populaire vechters over de hele wereld hebben in crypto geïnvesteerd. UFC vechter Jon Fitch was een van de eersten in de MMA-sport in in 2015 in cryptovaluta werd betaald. Er zijn verschillende andere grote vechters die publiekelijk hebben aangegeven dat ze geld hebben geïnvesteerd in crypto. Het lijkt er dus op dat crypto redelijk leeft binnen de wereld van de vechtsport.

Top 5 Cryptovaluta Brokers

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
100+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
iPhone en Android app
LiteBitLiteBit
80+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
Bitcoin MeesterBitcoin Meester
Bijna 200 cryptovaluta kopen en verkopen
Android en iPhone app
BTC DirectBTC Direct
Cryptovaluta kopen met creditcard
CoinmerceCoinmerce
100+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen