HomeBitcoin NieuwsBitcoin whale Joe007 Bitcoin prijs zal crashen, ondanks de halving

Bitcoin whale Joe007 Bitcoin prijs zal crashen, ondanks de halving

Joe007 is een belangrijke Bitcoin whale. Hij geeft aan dat de halving al effect heeft gehad op de Bitcoin koers en dat de prijs kan crashen na de halving. Over ongeveer 14 dagen zal de derde halving van Bitcoin plaatsvinden. De beloning na het minen van een block wordt dan gehalveerd. Door veel mensen werd al een lange tijd voorspeld dat dit de koers van Bitcoin enorm zal doen stijgen.

Joe007, een van de grootste Bitcoin whales, geeft aan dat het effect van de halving al invloed op de koers heeft gehad. Joe007 is een whale die een belangrijke short positie inneemt. Hij gaat er vanuit dat de prijs van Bitcoin zal afnemen op de korte termijn.

Bitcoin halving gebeurt iedere 4 jaar

De Bitcoin halving vindt iedere 4 jaar plaats. Na de halving krijgen miners een lagere beloning voor het minen van Bitcoin. Hierdoor moeten miners zich aanpassen aan de nieuwe situatie en zijn sommige miners genoodzaakt om te stoppen. De halving is geen gebeurtenis die onverwachts plaatsvindt. De mining industrie zou zich al minstens 12 maanden van tevoren voorbereiden op deze gebeurtenis. Zo onderhandelen ze bijvoorbeeld met elektriciteitsleveranciers en proberen ze een buffer op te bouwen.

Volgens veel experts, waaronder Joe007, is er geen reden om een plotselinge prijsstijging van Bitcoin te verwachten als gevolg van de halving. De halving is volgens hen al meegerekend in de prijs die we nu zien. Zo geeft Joe007 sarcastisch aan dat iedereen op de dag van de halving pas zou beseffen dat Bitcoin te goedkoop is, en dat velen Bitcoin dan massaal gaan kopen. 

Volgens velen blijft Bitcoin volatiel, en kan het maar zo dat Bitcoin weer crasht. Wanneer je in Bitcoin investeert is het zeker verstandig om je in de analyses van verschillende analisten te verdiepen. Zo kun jij voor jezelf nagaan wat het meest aannemelijk is.

Top 5 Cryptovaluta Brokers

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
100+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
iPhone en Android app
LiteBitLiteBit
80+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
Bitcoin MeesterBitcoin Meester
Bijna 200 cryptovaluta kopen en verkopen
Android en iPhone app
BTC DirectBTC Direct
Cryptovaluta kopen met creditcard
CoinmerceCoinmerce
100+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen