HomeBitcoin NieuwsBitcoin koers neemt toe maar moet nog hoger voor een bull market

Bitcoin koers neemt toe maar moet nog hoger voor een bull market

Bitcoin heeft vorige week afgesloten met een koersstijging van meer dan 15%. Nog steeds neemt de koers toe. Andere cryptovaluta die het relatief erg goed doen zijn Ethereum en EOS. Door de grotere stijging van altcoins is de Bitcoin-dominantie met 1,5% gezakt. Als we naar de totale cryptomarkt kijken, zien we dat de totale waarde met 86% is toegenomen ten opzichte van de marktcrash vorige maand. Het totale kapitaal in cryptovaluta ligt op het moment nog 20% lager dan de piek van dit jaar. 

De week is bullish afgesloten

Bitcoin heeft vorige week bullish afgesloten. Nog steeds lijkt de Bitcoin euro koers te stijgen. Het lijkt erop dat de koers naar $8000 moet stijgen voordat we over een bull market kunnen spreken. Het lijkt er op het moment op dat er sprake is van weinig weerstand. Als vandaag weer met een koers van $7400 of hoger wordt afgesloten, ligt een bull market binnen handbereik.

De toekomst

Doordat er onzekerheid ontstaat over fiat valuta als gevolg van de coronacrisis, lijkt het erop dat Bitcoin weer een safe haven kan worden. Het vertrouwen was even flink gezakt na de marktcrash, maar de Bitcoin heeft zichzelf razendsnel en zonder hulp weten te herstellen. Het duurt ongeveer een maand voor de Bitcoin halving. Op het moment zijn cryptoliefhebbers dan ook minder geneigd om hun Bitcoins te verkopen. De Bitcoin halving zal de koers waarschijnlijk flink doen stijgen.

Of we nu helemaal zeker kunnen zijn van een bull market? Dat uiteraard nog niet. Bitcoin zal de komende weken zeer volatiel blijven mede door het coronavirus. Op dit moment kan één slecht nieuwsbericht al een grote invloed op de prijs kunnen hebben.

Top 5 Cryptovaluta Brokers

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
100+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
iPhone en Android app
LiteBitLiteBit
80+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
Bitcoin MeesterBitcoin Meester
Bijna 200 cryptovaluta kopen en verkopen
Android en iPhone app
BTC DirectBTC Direct
Cryptovaluta kopen met creditcard
CoinmerceCoinmerce
100+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen