HomeBitcoin NieuwsBitcoin koers analyse - week 11 2020

Bitcoin koers analyse – week 11 2020

Sinds begin april 2019 heeft de Bitcoin niet meer zo laag gestaan als deze week het geval was. De eerste dagen van deze week lag de prijs van de Bitcoin nog rond de $4900. Op donderdag 12 maart daalde de Bitcoin voor het eerst deze week flink in waarde. Het dieptepunt lag 13 maart rond de $4100. Sinds het eind van deze week schommelt de waarde van de Bitcoin weer rond de $5000. Net als op de aandelenmarkt het geval is, zien we dat de verspreiding van het coronavirus ook veel invloed heeft op de koers van de Bitcoin.

Bitcoin handelsvolume

Aan het begin van deze week lag het volume van de Bitcoin nog rond de $49,5 miljard. Vooral vrijdag 13 en zaterdag 14 maart lag het volume ontzettend hoog, namelijk boven de $70 miljard. De laatste dagen van deze week schommelde het volume tussen de $30 en $40 miljard. Aan het begin van deze week lag de totale supply bitcoins net iets lager dan 18,261 miljoen. Aan het eind van de week was de totale supply iets hoger dan 18,272 miljoen. Deze week zijn er dus ongeveer 11.000 bitcoins bijgekomen in het totale supply.

Conclusie

Binnen een week tijd is de koers van de Bitcoin sterk gedaald. Of deze trend zich voort blijft zetten, zal grotendeels afhankelijk zijn van welke maatregelen er wereldwijd tegen het coronavirus genomen worden. Dit kan mogelijk een heel interessant moment zijn om in de Bitcoin te investeren. De waarde van de cryptovaluta is immers maandenlang niet zo laag geweest. Wij verwachten dat de cryptomunt ook hier weer snel bovenop komt en dat de Bitcoin binnenkort weer in waarde zal stijgen. Het is alleen de vraag hoe lang het duurt voordat de Bitcoin weer een stijging doormaakt. Houd ons platform goed in de gaten voor de laatste updates over cryptovaluta.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen