HomeBitcoin NieuwsBitcoin, Ethereum, Ripple koers analyse van donderdag 13 augustus

Bitcoin, Ethereum, Ripple koers analyse van donderdag 13 augustus

Hoe gaat het momenteel met drie van de belangrijkste cryptovaluta, Bitcoin, Ethereum en Ripple? Dat lees je in deze analyse! We houden deze drie cryptovaluta nauwlettend in de gaten, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Wat hebben de crypto koersen gedaan en wat kunnen we verwachten van de 3 beste cryptocurrencies van dit moment.

Bitcoin koers

Het lukte de bulls gisteren niet om boven het weerstandsniveau rond de $12.115 uit te breken. Veel short-term traders besloten daarom om hun Bitcoin te verkopen, waardoor de prijs van Bitcoin daalde. Even zagen we een relatief grote daling, maar het lukte de bears niet om de support rond de $11.127 te breken. Op het moment van schrijven ligt de Bitcoin koers weer op $11.532. Als het de bulls lukt om de weerstand rond $12.115 te breken, dan is een koers van $14.000 ook waarschijnlijk.

Ethereum koers

Ethereum staat er momenteel nog goed voor. De Ethereum koers is de afgelopen dagen boven het weerstandsniveau van $336 gebleven. Op het moment heeft Ethereum zelfs een koers van $390. Het lijkt erop dat de koers nog harder zal stijgen als de waarde boven de $415 uitkomt. Dan wordt ook een koers van $480 haalbaar. Mocht de koers een ommekeer maken en ver onder de $357 zakken, dan kan dit ertoe leiden dat de koers juist nog verder zakt. Mogelijk daalt Ether dan naar een koers van ongeveer $300.

Ripple koers

Ripple heeft op het moment een koers van $0,2773. Terwijl Bitcoin en Ethereum er goed voorstaan, is XRP de afgelopen dagen vooral in koers gedaald. Toch betekent dat niet dat we helemaal negatief moeten zijn. De bulls lijken namelijk hard terug te vechten en de Ripple koers lijkt weer richting de $0,2846 te bewegen. Als dat lukt, is dat een positief teken voor Ripple.

Top 5 Cryptovaluta Brokers

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
100+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
iPhone en Android app
LiteBitLiteBit
80+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
Bitcoin MeesterBitcoin Meester
Bijna 200 cryptovaluta kopen en verkopen
Android en iPhone app
BinanceBinance
300+ Cryptovaluta kopen met creditcard
CoinmerceCoinmerce
100+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen