HomeAltcoin NieuwsBitcoin, Ethereum en Ripple Prijsanalyse van donderdag 23 juli 2020

Bitcoin, Ethereum en Ripple Prijsanalyse van donderdag 23 juli 2020

Bitcoin, Ethereum en Ripple Prijsanalyse van donderdag 23 juli 2020: hoe staan de crypto koersen ervoor? De Bitcoin koers kwam weer boven de 9600 dollar uit, Ethereum behoort vandaag tot de grootste stijgers van de afgelopen uur en de Ripple koers staat weer boven de 20 dollarcent. Voorlopig kunnen we zeggen dat deze donderdag een mooie dag is voor de crypto koersen.

Bitcoin (BTC) koers rond de 9600 dollar

Vandaag is een groene dag voor de Bitcoin koers. Sinds gisteravond staat de koers van Bitcoin weer boven de 9.500 dollar. Zojuist is de Bitcoin koers nog verder gestegen richting en op dit moment staat de BTC koers bij onder andere BitMEX ruim boven de 9.600 dollar. Sinds de stijging van gisteravond is de koers een paar keren onder de 9.500 dollar gedoken maar schoot direct weer terug.

Voorlopig houdt de Bitcoin koers goed stand boven de 9.500 dollar. In komende uren is het afwachten of Bitcoin verder kan stijgen richting de 9.800 dollar of zelfs verder richting de 10.000 dollar.

Ethereum (ETH) koers meer dan 10 procent gestegen

De Ethereum koers is vandaag flink gestegen. Op het moment van schrijven behoort Ethereum tot de grootste stijgers van vandaag. In de afgelopen uur is de koers van Ethereum met meer dan procent gestegen, 12.39% om precies te zijn. Hierdoor staat de prijs van Ethereum weer boven de 270 dollar. De laatste keer dat de koers van Ethereum zo hoog stond was in eind februari 2020 toen tikte de prijs de 280 dollar aan.

Ripple (XRP) koers boven de 20 dollarcent

Vandaag zien we ook de koers van XRP weer stijgen. Door de stijging van vandaag staat de Ripple koers weer boven de 20 dollarcent. In de afgelopen 24 uur is de koers met 3,97% gestegen. Blijft de koers van Bitcoin verder stijgen dan is het goed mogelijk dat de XRP koers de 22 dollarcent kan bereiken net zoals begin mei van dit jaar.

Top 5 Cryptovaluta Brokers

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
100+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
iPhone en Android app
LiteBitLiteBit
80+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
Bitcoin MeesterBitcoin Meester
Bijna 200 cryptovaluta kopen en verkopen
Android en iPhone app
BTC DirectBTC Direct
Cryptovaluta kopen met creditcard
CoinmerceCoinmerce
100+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen