Meld je via ons aan bij Bitvavo en handel tot 10.000 euro gratis!

HomeBitcoin NieuwsBinance's Swipe crypto-debetkaart gaat van start in Europa

Binance’s Swipe crypto-debetkaart gaat van start in Europa

spot_img

Binance’s langverwachte cryptokaart, Binance Card, debuteert officieel in landen van de Europese Economische Ruimte of de EER. Vanaf augustus kunnen gebruikers een Binance Card aanvragen. Het Verenigd Koninkrijk zal in de nabije toekomst nog volgen, gebruikers uit andere regio’s worden al uitgenodigd om “hun interesse te registreren” via de Binance Card website.

Swipe is momenteel beschikbaar in 31 landen binnen de EER, waaronder landen als Frankrijk, Duitsland, Italië en Spanje. Swipe is nog niet beschikbaar in de Verenigde Staten, maar de firma is naar verluidt van plan om de dienst spoedig na het verkrijgen van de juiste vergunningen en registraties ook daar aan te gaan bieden.

Vier verschillende crypto’s

Volgens de aankondiging zal Binance Card bij de lancering in totaal vier cryptocurrencies ondersteunen. Deze cryptos omvatten Bitcoin (BTC), Swipe’s native SXP token, evenals Binance’s native token Binance Coin (BNB) en stablecoin, Binance USD (BUSD).

Volgens de aankondiging zal de Binance Card gebruikers in staat stellen om de cryptocurrencies direct om te zetten in fiat en uit te geven bij meer dan 60 miljoen handelaren in 200 regio’s en gebieden. Binance heeft benadrukt dat de Binance Card in principe zal werken als een traditionele debetkaart en dat gebruikers niet handmatig crypto naar fiat hoeven om te zetten voordat ze een aankoop doen.

Opladen vanuit Binance

Binance Card gebruikers zullen in staat zijn om hun wallet-card direct op te laden vanuit hun spot wallet op Binance. De volgorde waarop de crypto gebruikt worden om mee te betalen kan ook eenvoudig bepaald worden. Het Swipe-platform stelt gebruikers in staat om hun cryptocurrency op te slaan op hun kaartportefeuille en deze alleen om te zetten naar fiatvaluta wanneer er een transactie plaatsvindt.

Het invoeren van crypto

Binance CEO Changpeng Zhao beweert dat Binance Card een grote bijdrage zal leveren aan de invoering van crypto over de hele wereld: Vorige week demonstreerde Zhao de eerste Binance Card transacties en bevestigde daarmee officieel dat de Binance Card zal worden aangedreven door Swipe. Binance slaagde erin Swipe eerder deze maand te werven en behaalt daarmee de tweede aanwinst van dit jaar.

Beste Crypto Acties en Aanbiedingen

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
200+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
Crypto staken voor vergoedingen
Gratis iPhone en Android app
Crypto actie:
- 10.000 euro gratis handelen (nieuwe klanten)
- hoe meer je handelt des te hoger de korting op de fees!
Crypto kopen acties en aanbiedingen!
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen