HomeBitcoin NieuwsBitcoin (BTC) en Ripple (XRP) meer dan 10 procent gestegen en Ethereum...

Bitcoin (BTC) en Ripple (XRP) meer dan 10 procent gestegen en Ethereum (ETH) bijna 4 procent

De week is vrij rustig begonnen voor Bitcoin, Ethereum en Ripple. Als we kijken naar de afgelopen 24 uur dan zijn de cryptovaluta koersen niet veel verschoven. Vorige week begon de week ook rustig op maandag en dinsdag bleef het ook nog rustig tot woensdag toen de Bitcoin koers ver boven de 9300 dollar uitkwam.

Koersen van Bitcoin en Ripple meer dan 10 procent in het groen

Mede door de stigjing van vorige week staat Bitcoin op een stijging van meer dan 10 procent. Op het moment van schrijven staat Bitcoin op een kleine winst van 0,19 procent. De Bitcoin koers staat nu net onder de 8900 dollar op 8.882,22 dollar, dat is ongeveer 8.140 euro. Ondanks dat de koers vandaag bijna niet beweegt zien we een koersstijging van meer 15.2 procent in de afgelopen 7 dagen.

Ook de koers van Ripple (XRP) heeft in de afgelopen 7 dagen een koersstijging van meer dan 10 procent gerealiseerd. Vergeleken met vorige week maandag is de XRP koers met 10.5 procent gestegen. Net zoals bij Bitcoin is er in de de afgelopen 24 uur niet veel gebeurd. We zien daar een kleine verandering van 0,6 procent in de min.

Ethereum loopt achter op Bitcoin en Ripple met een koersstijging van minder dan 4 procent in de afgelopen 7 dagen. De Ethereum koers is 3,7 procent gestegen sinds vorige week maandag. Voorlopig houdt Ethereum nog stand boven de 200 dollar, dat is ongeveer 184 euro.

Wat is onze Bitcoin koersverwachting?

Over een week is het alweer tijd voor de derde Bitcoin halving. We hebben vorige week al een stijging meegemaakt en veel analisten verwachten een hogere stijging tot boven de 10 duizend dollar. De bekende en belangrijke Bitcoin whale Joe007 verwacht een Bitcoin crash, ondanks dat er een halving aankomt. Voorlopig zien we dat Bitcoin stand houdt boven de 8500 dollar en dat is een goed teken. De vraag is alleen kan Bitcoin boven de 8500 dollar blijven en komt er opnieuw een rally richting de 9300 dollar en hoger of zakt de koers weer terug naar 7500 dollar en lager? Naar verwachting zal dit in de komende dagen duidelijk worden.

Top 5 Cryptovaluta Brokers

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
100+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
iPhone en Android app
LiteBitLiteBit
80+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
Bitcoin MeesterBitcoin Meester
Bijna 200 cryptovaluta kopen en verkopen
Android en iPhone app
BTC DirectBTC Direct
Cryptovaluta kopen met creditcard
CoinmerceCoinmerce
100+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen