HomeCrypto NieuwsBinance sluit haar deuren voor inwoners van de VS

Binance sluit haar deuren voor inwoners van de VS

De inwoners van de Verenigde Staten zullen vanaf september de toegang tot veel altcoins op Binance verliezen. Crypto-liefhebbers die in de VS wonen zullen geen handelsopties hebben voor een groot aantal cryptocurrencies, wanneer de grote crypto exchange Binance in september voor hen niet meer beschikbaar is, dit volgt ook wel uit een rapport van CryptoPotato. Het rapport trekt deze conclusie op basis van de tabel die is gedeeld op de Twitter pagina van Binance. Deze tabel laat ook wel zien welke cryptocvaluta’s nog steeds beschikbaar zullen zijn voor Amerikaanse handelaren nadat Binance de dienst stopzet voor Amerikaanse klanten.

Wat voor invloed heeft dit op de munten?

De echte top cryptocurrencies zoals XRP, DASH, XLM, ETC, ZRX en ZEN zullen bij het vertrek van de klanten op Binance weinig problemen ondervinden, zij zijn namelijk nog steeds op vier of meer andere grote beurzen te vinden Deze verandering van Binance met betrekking tot de gebruiksvoorwaarden zijn vrijwel alleen gevaarlijk voor de minder bekende munten. Zij verliezen nu eenmaal een groot deel van de afzetmarkt.

Binance gebruikersvoorwaarden

De gebruiksvoorwaarden van Binance zijn op 14 juni bijgewerkt om de handel op het platform in de V.S. uit te sluiten, deze verandering is gekomen, nadat er bekend werd gemaakt dat er een exclusieve fiat-naar-crypto exchanges zal komen. Binance CEO Changpeng Zhao (CZ) heeft vermeld dat de aanpassingen op de lange termijn nuttig zullen zijn:

“Some short term pains may be necessary for long term gains. And we always work hard to turn every short term pain into a long term gain.”.

Het is even afwachten waar de Amerikaanse klanten heen zullen gaan. Echter, door de komst van veel nieuwe handelsplatformen zal dit vrijwel geen probleem moeten zijn.

Houd Cryptovaluta Nieuws in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen rondom Binance.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen