HomeCrypto NieuwsBinance lanceert ‘Innovation Zone’ om in nieuwe DeFi tokens te handelen

Binance lanceert ‘Innovation Zone’ om in nieuwe DeFi tokens te handelen

Binance heeft een zogenaamde ‘Innovation Zone’ gelanceerd. Dat is een exclusief gedeelte op de beurs om gebruikers in nieuwe DeFi tokens te laten handelen. Dat meldt de beurs op haar site.

Binance en yield farming

Op deze manier wil CEO Changpeng Zhao en zijn team gebruikers filteren op interesse en risicobereidheid. De exchange gaat klanten twee “expliciete” vragen stellen voordat ze mogen gaan handelen in deze speciale zone.
De eerste vraag is: ben je bereid om 50% of meer van je ingelegde kapitaal te verliezen? De tweede vraag is: neem je zelf 100% de verantwoordelijkheid voor dit (potentiële) verlies?

Beantwoord je beide vragen met “nee”, dan mag de gebruiker niet in (toekomstige) DeFi tokens gaan handelen op Binance.

Changpeng “CZ” Zhao, CEO Binance

“Om concurrerend te blijven met andere beurzen, zijn we genoodzaakt om populaire cryptocurrency’s aan te bieden. We gaan ook De-Fi tokens noteren aan de beurs, maar doe vooral je eigen onderzoek (DYOR). Sommige projecten zullen goed scoren en anderen niet”

Hij wijst erop dat Binance Coin (BNB), geïntroduceerd in het voorjaar van 2017, eerst ook gezien werd als een risicovolle token. Maar inmiddels heeft deze zich bewezen als utility token binnen het ecosysteem van Binance, aldus “CZ”.

Hij wil maar zeggen: soms is er een tijd nodig voor een cryptomunt om zich te bewijzen. Tegelijkertijd is er veel risico aan verbonden, maar de marktwaarde van deze munten is zeer klein. Dat betekent dat iemand met veel munten de koers ervan kan laten schommelen (ook omlaag).

September slechte maand: – 40%

Gebruikers moeten dus wél behoorlijk rekening houden met volatiliteit bij cryptovaluta. In juli en augustus was er sprake van een hype, waarna de koersen blijvend stegen. Maar beleggers pakken een winst, met een verdamping van de waarde tot gevolg, zo blijkt uit onderzoek van The Block Crypto.

Sommigen zijn 40% ingeleverd de afgelopen 30 dagen. Bekende munten om yield (winst) te ‘farmen’ zijn Uniswap, Curve en Sushi. Allen smart contract gebouwd op het ethereum netwerk.

Met Fortube en BakerySwap zijn er ook varianten beschikbaar op Binance Chain, de private blockchain van Binance zelf.

Top 5 Cryptovaluta Brokers

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
100+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
iPhone en Android app
LiteBitLiteBit
80+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
Bitcoin MeesterBitcoin Meester
Bijna 200 cryptovaluta kopen en verkopen
Android en iPhone app
BTC DirectBTC Direct
Cryptovaluta kopen met creditcard
CoinmerceCoinmerce
100+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app

RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen