Meld je via ons aan bij Bitvavo en handel tot 10.000 euro gratis!

HomeBitcoin NieuwsRechter Oordeelt dat Craig Wright NIET Satoshi Nakamoto Is!

Rechter Oordeelt dat Craig Wright NIET Satoshi Nakamoto Is!

spot_img

Craig Wright is niet Satoshi Nakamoto

Op 14 maart heeft rechter James Mellor geoordeeld dat Craig Wright, de Australische computerwetenschapper, niet Satoshi Nakamoto is, de pseudonieme oprichter van het Bitcoin-netwerk, zo meldde BitMEX Research.

Afsluitende Argumenten in Londen

Dit vonnis volgde op de afsluitende argumenten die op 12 maart in Londen werden gepresenteerd in een rechtszaak die was aangespannen door de Crypto Open Patent Alliance (COPA) tegen Wright. COPA had tot doel een gerechtelijk bevel te verkrijgen om Wright te verbieden zich nog langer als Nakamoto te identificeren.

Beschuldigingen van Documentvervalsing

De rechtszaak beweerde dat Wright zich bezighield met uitgebreide documentvervalsing om zijn bewering van het anoniem zijn van de oprichter van Bitcoin te ondersteunen. Volgens de afsluitende verklaring van COPA werden er grote hoeveelheden documenten vervalst om Wrights bewering te staven.

De Mysterieuze Oorsprong van Bitcoin

Hoewel Wright lang heeft volgehouden dat hij Nakamoto is, heeft de rechterlijke uitspraak nu een juridisch standpunt ingenomen in het dispuut. Deze zaak benadrukt opnieuw de mysterieuze oorsprong van Bitcoin en de voortdurende zoektocht naar de ware identiteit van Nakamoto, die een van de meest intrigerende raadsels in de wereld van digitale valuta blijft.

Live Bitcoin Euro Koers Grafiek

RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen