HomeAltcoin NieuwsHoe koop je snel en makkelijk Bitcoin en altcoins?

Hoe koop je snel en makkelijk Bitcoin en altcoins?

Een groot deel van Nederland werkt al een paar weken thuis. En sommige gebruiken die tijd die ze nu over hebben om vanuit huis te sporten (deze mensen liegen), nieuwe vaardigheden te leren of om wat extra geld te verdienen. Met crypto kun je de laatste twee combineren.

In dit artikel nemen we twee manieren onder de loep hoe je in Nederland bitcoins en andere crypto koopt. Beide manieren zijn geschikt voor beginners en allebei ondersteunen iDEAL.

BLOX – volledig voor je geregeld

BLOX is een app voor Android en voor iPhone. Download de app, maak een account aan en je kunt meteen beginnen met crypto’s kopen. Het sterke punt is de gebruiksvriendelijkheid, BLOX heeft geen toeters en bellen die het moeilijk maken om cryptocurrency te kopen en te verkopen. 

Je hebt ook niet meer nodig dan alleen je telefoon. Vanuit de app koop, beheer en verkoop je je crypto’s. BLOX komt van Nederlandse bodem en als je er niet uitkomt, dan staat de Nederlandse klantenservice je te woord. 

Het werkt heel snel om geld over te maken en crypto te kopen. Maar andersom net zo, als je tevreden bent met je winst dan verkoop je je coins en wordt het geld op je rekening gestort. BLOX biedt de tien populairste coins waaronder bitcoin, ether en XRP. 

Samen met BLOX hebben wij een mooie actie. Je krijgt je eerste 5 euro gratis als je promocode CRYPTOSTART gebruikt bij het aanmaken van een account. 

Meer informatie over BLOX en downloadinstructies vind je hier

BTC Direct – beheer je eigen crypto

BTC Direct is een Nederlandse crypto wisselkantoor die al sinds 2013 actief is. Ze zijn een van de grootste cryptobedrijven van Europa en hebben een goede reputatie opgebouwd. Als je bitcoins of andere coins bij BTC Direct koopt, dan beheer je deze zelf in je eigen wallet. 

Dat is het grote verschil met BLOX. Bij BLOX wordt je volledig ontzorgd. Bij BTC Direct beheer je je crypto in je eigen digitale portemonnee. Als je liever zelf handelt, dan kun je bij BTC Direct bitcoins kopen en deze naar een online beurs sturen om te traden.

Het is heel simpel, meld je aan bij BTC Direct, koop crypto en stuur deze naar je eigen wallet. Er zijn verschillende soorten wallets: voor je telefoon, je pc en zelfs fysieke wallets. Deze fysieke wallets worden ook wel hardware wallets genoemd en zijn de veiligste manier om je crypto mee op te slaan. 

Mocht je ergens niet uitkomen, BTC Direct maakt ook veel instructievideo’s en ze organiseren workshops voor iedereen die meer wilt leren over Bitcoin, traden en blockchain.

Bezoek BTC Direct.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen