HomeBitcoin Cash NieuwsGemiddelde Bitcoin-transactiekosten zijn met 300 procent toegenomen

Gemiddelde Bitcoin-transactiekosten zijn met 300 procent toegenomen

De gemiddelde transactiekosten voor Bitcoin bereikten op 8 mei een piek van $3,19. Dat is een toename van meer dan 300% ten opzichte van de gemiddelde transactiekosten op 26 april. Toen waren de gemiddelde transactiekosten namelijk nog $0,62. Op het moment van schrijven duurt het nog ongeveer 10 uur voor de Bitcoin halving zal plaatsvinden. Dit zal de derde halving zijn in de geschiedenis van Bitcoin.

Aan de hand van data op Bitinfocharts.com bereikten de gemiddelde transactiekosten een peik op 8 mei. De laatste keer dat de gemiddelde transactiekosten van Bitcoin boven de $3,00 lagen, was in juli vorig jaar.

De transactiekosten voor de halvings uit het verleden

Als we naar de eerdere Bitcoin halvings kijken, zien we dat de transactiekosten ook toen vlak voor de halving flink toenamen. De laatste halving was op 9 juli 2016. Ook toen stegen de transactiekosten enorm. De gemiddelde transactiekosten bereikten toen even $0,62. Dat terwijl de transactiekosten even daarvoor nog op $0,10 lagen.

In december van 2017 lag de prijs van Bitcoin op ongeveer $20.000. De gemiddelde transactiekosten waren toen $55. Roger Ver, voorstander van Bitcoin Cash, geeft echter aan dat hij zelfs transactiekosten van meer dan $1000 heeft moeten betalen. Veel traders zijn bullish nu de halving eraan komt. Een toename in gemiddelde transactiekosten kan erop duiden dat investeerders bereid zijn om meer te betalen om er zeker van te zijn dat hun transacties sneller verwerkt worden.

Op de hoogte blijven van de halving?

Wil jij op de hoogte blijven van de Bitcoin-halving en de koers van Bitcoin? Houd ons platform dan in de gaten! Dagelijks vind je hier interessante nieuwtjes rondom cryptovaluta. Ook na de halving blijven wij je op de hoogte houden van wat de koers doet.

Top 5 Cryptovaluta Brokers

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
100+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
iPhone en Android app
LiteBitLiteBit
80+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
Bitcoin MeesterBitcoin Meester
Bijna 200 cryptovaluta kopen en verkopen
Android en iPhone app
BinanceBinance
300+ Cryptovaluta kopen met creditcard
CoinmerceCoinmerce
100+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen