Meld je via ons aan bij Bitvavo en handel tot 1.000 euro gratis!

HomeCrypto kopen met iDEAL, Creditcard of BancontactDash Kopen met iDEAL, Creditcard of Bancontact

Dash Kopen met iDEAL, Creditcard of Bancontact

spot_img

Dash Kopen met iDEAL, Creditcard of Bancontact

Snel en veilig Dash kopen met iDEAL, Creditcard of Bancontact? Dat kan eenvoudig en snel via de goedkoopste crypto aanbieder van Nederland. Via deze Nederlandse crypto exchange kun je naast Dash meer dan 190 andere cryptocurrency kopen, verkopen en traden. Daarnaast komen ook een aantal crypto in aanmerking voor crypto staking. Meld je vandaag nog aan en koop vandaag nog je eerste Dash met iDEAL, Creditcard of Bancontact.

Maak een gratis account

Als je nog geen Bitvavo account hebt, kun je makkelijk en gratis registreren. Je kan direct registreren op de website en daarna de gratis app downloaden. Met de handige crypto app kun je altijd en overal crypto kopen en verkopen en heb je altijd en overal toegang tot je portfolio. Na de registratie kun je meteen jouw identiteit verifiëren met een geldig paspoort of ID-kaart. Loop je tegen problemen aan? De klantenservice is beschikbaar om je te helpen.

Hoe koop ik Dash met iDEAL?

Bitvavo gelooft dat het kopen van crypto simpel moet zijn voor iedereen. Om Dash te kopen, log je in met jouw account in je browser of in de app. In de app en op de website vind je ook meteen de huidige crypto koers van DASH. Zodra je tevreden bent met de Dash koers, klik je op de crypto die je wilt kopen en drukt op de “Koop” knop. En verkopen is net zo makkelijk! Bitvavo biedt meerdere betaalmogelijkheden aan, zoals iDEAL en PayPal.

Veilig Dash bewaren

Bij Bitvavo krijg je een gratis, persoonlijke crypto wallet. Een Dash wallet is een soort bankrekening. Je kunt je Dash veilig in je eigen account bewaren. Nadat je Dash hebt gekocht, verschijnen je gekochte crypto in je Dash wallet. Deze wallet krijgt een uniek wallet adres. Je kunt zowel crypto kopen als verkopen vanuit je wallet.

Overstappen van Binance? Beste Crypto Acties en Aanbiedingen

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
190+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
Crypto staken voor vergoedingen
Gratis iPhone en Android app
Binance overstap actie:
- 10.000 euro gratis handelen (nieuwe klanten)
- tot 500 Euro BONUS!
- hoe meer je handelt des te hoger de korting op de fees!
Binance overstap acties en aanbiedingen!

RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen