HomeBitcoin NieuwsChinese Bitcoin Ponzifraude brengt $11 miljoen op in slechts drie weken

Chinese Bitcoin Ponzifraude brengt $11 miljoen op in slechts drie weken

Een nieuwe Chinese Ponzifraude heeft binnen slechts één maand $11 miljoen opgebracht. We spreken dit geval over het nieuwe AntiMatter Kingdom, een Chinees Ponzi-schema. Toen Antimatter Kingdom in begin april gelanceerd werd, omschreef het zichzelf als een super mining groep. In het eerste bericht werd geschreven dat de voorraad van AntiMatter Kingdom iedere 3 maanden met 18% afneemt. Daardoor zouden beleggers geneigd zijn om in deze grote kans te investeren. Beleggers waren in de veronderstelling Bitcoins te krijgen door deel te nemen aan cloud mining. Hiermee verwachtten ze grote winsten te behalen.

180.000 Bitcoins

AntiMatter Kindom geeft aan 180.000 bitcoins te hebben opgenomen. Men gaat er echter van uit dat het ware bedrag dichter bij de $11 miljoen aan bitcoins ligt. Blockchain-analist Ergo heeft een wallet gevonden waarvan hij aangeeft dat het geassocieerd is met de Ponzifraude. In de wallet bevinden zich op het moment 1.607 bitcoins.

Deze Ponzifraude volgt het voorbeeld van PlusToken. Dit was een oplichtingspraktijk die in 2019 $1,4 miljoen aan Bitcoin buit maakte. De mensen achter deze oplichterij hadden hiermee ongeveer 1% van het totale aantal Bitcoins buitgemaakt. Hierdoor zouden de acties van de mensen achter PlusToken zelfs invloed kunnen hebben op de waarde van de Bitcoin als ze de Bitcoins om proberen te zetten.

Top 5 Cryptovaluta Brokers

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
100+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
iPhone en Android app
LiteBitLiteBit
80+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
Bitcoin MeesterBitcoin Meester
Bijna 200 cryptovaluta kopen en verkopen
Android en iPhone app
BTC DirectBTC Direct
Cryptovaluta kopen met creditcard
CoinmerceCoinmerce
100+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen