HomeAltcoin NieuwsChainLink koers meer dan 6% gestegen en koersen van Bitcoin, Ethereum en...

ChainLink koers meer dan 6% gestegen en koersen van Bitcoin, Ethereum en Ripple stijgen weer

ChainLink is op dit moment de enige top 10 cryptocurrency die in het groen staat. De koersen van Bitcoin en Ethereum staan nu rond de 3 procent in het rood. XRP heeft het zwaarder gehad na de daling van Bitcoin gisteren en vannacht. In de afgelopen 24 uur is de koers van Ripple met meer dan 6 Procent gedaald tot onder de 29 dollarcent.

ChainLink koers weer meer dan 5 procent gestegen

Gisteren en vannacht heeft de ChainLink koers niet veel gemerkt van de daling van Bitcoin. Door de Bitcoin koersdaling daalde de ChainLink koers wel een beetje maar niet zoveel als de overige cryptocurrencies. De ChainLink koers daalde tot onder de $13 dollar maar wist toch boven de $12 dollar te blijven. Na de kleine daling schoot de koers weer omhoog tot boven de $13 dollar en het lijkt erop dat de koers weer onderweg is naar de $14.

Bitcoin koers herstelt na daling

Vandaag zien we de Bitcoin koers weer langzaam aan stijgen richting de $11.500. Vannacht daalde de koers met een paar honderd dollar richting de $11.000. Bij onder andere BitMex bereikte de koers de $11.078. Daarna schoot de koers direct weer omhoog tot boven de $11.300. In de uren daarna zien we de koers langzaam aan stijgen richting de $11.500.

Wat hebben de koersen van Ethereum en XRP gedaan?

Ethereum heeft het vergeleken met XRP goed gedaan in de afgelopen 24 uur. De Ethereum koers is ook gedaald maar staat nu op een daling van niet iets meer dan 2 procent. Gisteren stond de koers van Ethereum nog rond de $400 dollar, voordat de koers van Bitcoin omlaag schoot. De koers daalde hard mee met Bitcoin maar wist stond te houden rond de $370. In de uren die volgde steeg de koers weer richting de $380 dollar.

XRP koers grafiek

XRP heeft de grootste daling meegemaakt. De XRP koers is in de afgelopen 24 uur met iets meer dan 4 procent gedaald. Gisteren stond de prijs van 1 XRP nog boven de 30 dollarcent. Tijdens de daling van Bitcoin dook de XRP koers een aantal keren onder de 28 dollarcent. Maar net zoals Ethereum en Bitcoin zien we ook de koers van XRP weer langzaam aan stijgen. Op het moment van schrijven staat de koers weer ruim boven de 28 dollarcent.

ChainLink, Bitcoin, Ethereum en XRP koers informatie

CrytovalutaSymboolKoers24u %
BitcoinBTC$11.519,01-1,98%
EthereumETH$384,40-1,52%
XRPXRP$0,285938-3,82%
ChainLinkLINK$13,877,92%

Top 5 Cryptovaluta Brokers

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
100+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
iPhone en Android app
LiteBitLiteBit
80+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
Bitcoin MeesterBitcoin Meester
Bijna 200 cryptovaluta kopen en verkopen
Android en iPhone app
BinanceBinance
300+ Cryptovaluta kopen met creditcard
CoinmerceCoinmerce
100+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen