HomeBitcoin NieuwsBitcoin koers onder de 9100 dollar en ChainLink als enige in het...

Bitcoin koers onder de 9100 dollar en ChainLink als enige in het groen

Kan de Bitcoin koers vandaag boven de 9100 dollar blijven? Vandaag staan de meeste crypto koers in het rood. Bitcoin is in de afgelopen uren iets gedaald en dat is terug te zien over de gehele cryptomarkt. Chainlink is op dit moment de enige top 10 cryptovaluta waarvan de koers een stijging heeft gerealiseerd in de afgelopen 24 uur.

Bitcoin koers rond de 9100 dollar

In de bovenstaande Bitcoin koers grafiek kun je zien dat de koers licht gedaald is in de afgelopen uren. Op dit moment staat de Bitcoin koers op $9.099,79. Dat is een daling van 1,27% in de afgelopen 24 uur. Voorlopig houdt Bitcoin nog goed stand boven de $9.000. Bij onder andere BitMEX daalde de prijs van Bitcoin naar de $9.028 maar schoot daarna weer direct omhoog richting de 9050 dollar.

Wat gaat de Bitcoin koers vandaag doen? Duikt de koers weer onder de $9.000 of schiet de koers weer omhoog naar de $9.200? We houden je op de hoogte vandaag.

Chainlink koers als enige in het groen

Van de top 10 cryptocurrencies, gerangschikt op market cap, staat alleen de Chainlink koers in het groen. In de afgelopen 24 uur heeft Chanlink een koersstijging van 1,51% gerealiseerd. Op het moment van schrijven staat de prijs van 1 LINK op $8,21. Dat is slechts 54 dollarcent onder de nieuwe all time high van gisteren, woensdag 15 juli 2020.

Komt er weer een nieuwe recordhoogte voor Chainlink? Als Bitcoin weer richting de $9.200 dollar kan stijgen dan is het goed mogelijk dat de LINK koers weer naar een nieuwe recordhoogte gaat stijgen. Wat de Bitcoin koers doet heeft meestal veel invloed op de rest van de cryptomarkt. Het is belangrijk om de Bitcoin koers in de gaten te houden.

Top 5 Cryptovaluta Brokers

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
100+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
iPhone en Android app
LiteBitLiteBit
80+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
Bitcoin MeesterBitcoin Meester
Bijna 200 cryptovaluta kopen en verkopen
Android en iPhone app
BinanceBinance
300+ Cryptovaluta kopen met creditcard
CoinmerceCoinmerce
100+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen