HomeBitcoin Cash NieuwsBitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin en Bitcoin Cash meer dan 10 procent gedaald

Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin en Bitcoin Cash meer dan 10 procent gedaald

De 5 grootste cryptovaluta’s zijn in de afgelopen 24 uur allemaal meer dan 10 procent gedaald. Mede door de koersdaling van Bitcoin van meer dan 1.000 euro is bijna de volledige cryptomarkt rood gekleurd. Van de top 50 cryptomunten staan alle koersen in rood. De meeste crypto koersen staan op een verlies van meer dan 10 procent.

Bitcoin koers bijna 11 procent gedaald

De Bitcoin koers staat nu weer boven de 8600 dollar. Een paar gelden was de koers van Bitcoin verder gedaald naar de 8500 dollar. Een aantal keren dook de koers nog verder omlaag maar wist zich snel weer te herstellen tot boven de 8600 dollar. In de onderstaande grafiek kun je precies zien wat de koers van Bitcoin de afgelopen 24 uur heeft gedaan. Je kunt ook zien dat de koers nu zeer volatiel is en dit zal in de komende dagen nog zo blijven. In de komende dagen kun je meer van dit soort grote bewegingen verwachten. Vooral na de Bitcoin halving wordt het afwachten wat de koers gaat doen.

Top 5 crypto koersen meer dan 10 prcoent in het rood

Niet alle Bitcoin is meer dan 10 procent gedaald. De overige top 5 cryptomunten zijn mee gedaald met Bitcoin. Deze keer vallen de de dalingen mee. Normaal gesproken dalen de altcoin koers nog harder wanneer de Bitcoin koers een duik neemt. Op dit moment staan de koersen van Ethereum en Ripple op een verlies van ongeveer 11 procent. Litecoin en Bitcoin Cash staan allebei rond de 12 procent in de min.

Bitcoin koers verwachting

In de komende uren is het afwachten of Bitcoin boven de 8.000 dollar kan blijven. Mocht dat niet lukken dan kan de koers weer richting de 7.800 dollar dalen of zelfs weer terug naar de 6.500 dollar. Vannacht wordt de week afgesloten en rond die tijd is het goed mogelijk dat we net zoals vannacht een grote beweging naar beneden of naar boven kunnen verwachten. Houd onze website in de gaten voor updates over de Bitcoin koers.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen