Meld je via ons aan bij Bitvavo en handel tot 1.000 euro gratis!

HomeAltcoin NieuwsBinance overstap service, tot 500 euro bonus en gratis crypto handelen!

Binance overstap service, tot 500 euro bonus en gratis crypto handelen!

spot_img

Heb jij al gebruik gemaakt van de Binance overstap service? Zoals je weet is het al bijna zover dat Binance gaat stoppen in Nederland. Tot 17 juli 2023 hebben Nederlanders de tijd om hun crypto weg te halen bij Binance. En dit kan nu heel makkelijk met de handige Binance overstap service!

Binance overstap service

De Nederlandse crypto exchange Bitvavo heet iedereen van harte welkom. Om het makkelijk voor jou te maken hebben ze de Binance overstap service. Met deze service kun je makkelijk en snel je crypto van Binance naar Bitvavo verplaatsen! En dat is nog niet alles.

Bonus tot 500 euro en 10.000 euro gratis crypto handelen

Verdien nu tot 500 euro bonus door je crypto naar Bitvavo te versturen.

Naast de overstapservice loopt er op het moment ook nog een tijdelijke promotie met een bonus tot €500. Gebruikers die hun Binance activa bij Bitvavo storten, kunnen tot 10% APY ontvangen tot 31 juli 2023, met een automatische betaling in euro’s op 15 augustus. Dit betekent dat je tot einde van deze maand tot bijna 1% rente krijgt over alle stortingen. Dit maakt het overzetten van je digitale valuta van Binance naar Bitvavo extra aantrekkelijk.

10.000 euro gratis crypto handelen

Voor alle nieuwe gebruikers is er nog een extra tijdelijke crypto actie. Meld je via ons aan bij Bitvavo en handel de eerste €10.000 zonder transactiekosten.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen