Meld je via ons aan bij Bitvavo en handel tot 1.000 euro gratis!

HomeBinance NieuwsBeste Binance overstap acties en aanbiedingen

Beste Binance overstap acties en aanbiedingen

spot_img

De grootste crypto exchange, Binance, gaat stoppen in Nederland. Alle Nederlanders kunnen deze maand nog van Binance overstappen naar een andere crypto aanbieder. Tot 17 juli heb je de tijd om nog over te stappen van Binance. Bekijk hier de beste Binance overstap acties en aanbiedingen. Ontvang gratis tegoed, koop gratis crypto en krijg extra kortingen op de transactiekosten. Meld je aan bij de onderstaande aanbieders en profiteer van deze tijdelijke crypto acties.

Beste Binance overstap acties

Bitvavo – Binance overstap actie

Bitvavo is op dit moment de grootste en goedkoopste Nederlandse crypto exchange. Via deze crypto aanbieder kun je rond de 200 verschillende cryptocurrencies kopen, verkopen, traden en bewaren. Ook kun je er crypto staken voor vergoedingen die wekelijks automatisch worden uitbetaald.

Stap nu over van Binance naar Bitvavo en betaal voor de eerste 10.000 euro geen transactiekosten. Daarna wordt er gekeken naar je handelsvolume. Hoe meer je koopt des te lager de fees! Ook kun je sparen voor een crypto bonus tot 500 euro!

Coinmerce – Binance overstap aanbieding

Via de Nederlandse crypto aanbieder Coinmerce kun je nu meer dan 300 cryptocurrencies kopen, verkopen, staken en bewaren. Afgelopen week heeft Coinmerce 100 nieuwe cryptomunten toegevoegd, waardoor het totale crypto aanbod is gestegen tot ruim boven de 300!

Stap over van Binance naar Coinmerce en ontvang gratis 25 euro tegoed. Ook alle nieuwe klanten die zich via ons aanmelden ontvangen 5 euro gratis tegoed om crypto te kopen.

Binance overstap service

Kom je er niet uit of heb je hulp nodig? Beide crypto aanbieders doen er alles aan om te helpen overstappen van Binance. Maak je account aan, voltooi de registratie en neem contact op met de klantenservice. Ze zullen stap voor stap helpen om de overstap te maken.

Tijdelijke Binance overstap acties

Let wel goed op, want dit zijn tijdelijke acties. Ga naar de website van Bitvavo en Coinmerce voor meer informatie en de voorwaarden.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen