Meld je via ons aan bij Bitvavo en handel tot 10.000 euro gratis!

HomeCrypto Apps Nieuws2 Beste Nederlandse Alternatieven voor Binance

2 Beste Nederlandse Alternatieven voor Binance

spot_img

Dit zijn 2 Nederlands Binance alternatieven, omdat de grootste crypto exchange wereldwijd Binance heeft aangekondigd dat het zich terugtrekt uit Nederlandse. Ze hebben geen goedkeuring ontvangen van De Nederlandsche Bank om hun activiteiten hier voort te zetten. Vanaf nu worden er geen nieuwe Nederlandse gebruikers meer toegelaten en bestaande klanten kunnen tot 17 juli blijven handelen, waarna ze alleen nog maar hun tegoeden kunnen opnemen.

Nederlandse Binance Alternatieven

Vandaag gaan we kijken naar de 2 Nederlandse Binance alternatieven Bitvavo en Coinmerce. Bij deze twee Nederlandse crypto aanbieders kun je net zoals bij Binance crypto kopen, verkopen en staken voor vergoedingen. Het belangrijkste is dat deze 2 wel zijn geregistreerd en goedgekeurd door De Nederlandsche Bank (DNB).

1: Binance alternatief Bitvavo

Bitvavo is een Nederlandse Crypto Exchange

Bitvavo is een Nederlandse cryptocurrency exchange die sinds 2017 snel aan populariteit wint. Het platform blinkt uit in zijn gebruiksvriendelijke interface en biedt een uitgebreide selectie van meer dan 180 cryptocurrencies, waaronder Bitcoin, Ethereum, Ripple en Litecoin. Bitvavo maakt het ook eenvoudig om euro’s rechtstreeks op het platform te storten, waardoor het ideaal is voor beginners die willen investeren in cryptocurrencies.

Een van de grootste voordelen van Bitvavo is de lage handelskosten. Met een transparant en eenvoudig handelskosten overzicht weet je altijd precies welke kosten je kunt verwachten bij het kopen of verkopen van cryptocurrencies.

Veilig crypto kopen bij Bitvavo

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij Bitvavo. De meeste cryptomunten worden offline bewaard in “cold wallets” en het platform maakt gebruik van geavanceerde beveiligingsmaatregelen, zoals tweefactor authenticatie en encryptie, om de gebruikersaccounts te beschermen.

2: Binance Alternatief Coinmerce:

Coinmerce is een Nederlandse Crypto Broker

Coinmerce is een Nederlands cryptocurrency broker. Dit alles-in-één platform stelt gebruikers in staat om ongeveer 200 cryptocurrencies te kopen, verkopen, bewaren en staken. Met zo’n uitgebreide selectie is Coinmerce een geweldige keuze voor handelaren van elk niveau.

Coinmerce staat ook bekend om de gebruiksvriendelijke mobiele app, beschikbaar voor iOS en Android. Met deze app hebben gebruikers altijd en overal toegang tot hun accounts en kunnen ze makkelijk en snel crypto kopen of verkopen.

Net als Bitvavo besteedt Coinmerce veel aandacht aan veiligheid. Het platform maakt gebruik van geavanceerde beveiligingsprotocollen, waaronder 2FA en cold wallets om de cryptocurrencies van gebruikers te beschermen.

Conclusie

Bitvavo en Coinmerce zijn betrouwbare Nederlandse alternatieven voor Binance, een van ’s werelds grootste cryptocurrency exchanges. Met hun gebruiksvriendelijke interfaces, uitgebreide selectie van cryptocurrencies en sterke nadruk op veiligheid, zijn Bitvavo en Coinmerce uitstekende keuzes voor handelaren die op zoek zijn naar alternatieven voor Binance.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen