Meld je via ons aan bij Bitvavo en handel tot 1.000 euro gratis!

HomeCrypto kopen met iDEAL, Creditcard of Bancontact1inch Kopen met iDEAL, Creditcard of Bancontact

1inch Kopen met iDEAL, Creditcard of Bancontact

spot_img

1inch Kopen met iDEAL, Creditcard of Bancontact

Snel en veilig 1inch kopen met iDEAL, Creditcard of Bancontact? Dat kan eenvoudig en snel via de goedkoopste crypto aanbieder van Nederland. Via deze Nederlandse crypto exchange kun je naast 1inch meer dan 190 andere cryptocurrency kopen, verkopen en traden. Daarnaast komen ook een aantal crypto in aanmerking voor crypto staking. Meld je vandaag nog aan en koop vandaag nog je eerste 1inch met iDEAL, Creditcard of Bancontact.

Maak een gratis account

Als je nog geen Bitvavo account hebt, kun je makkelijk en gratis registreren. Je kan direct registreren op de website en daarna de gratis app downloaden. Met de handige crypto app kun je altijd en overal crypto kopen en verkopen en heb je altijd en overal toegang tot je portfolio. Na de registratie kun je meteen jouw identiteit verifiëren met een geldig paspoort of ID-kaart. Loop je tegen problemen aan? De klantenservice is beschikbaar om je te helpen.

Hoe koop ik 1inch met iDEAL?

Bitvavo gelooft dat het kopen van crypto simpel moet zijn voor iedereen. Om 1inch te kopen, log je in met jouw account in je browser of in de app. In de app en op de website vind je ook meteen de huidige crypto koers van 1INCH. Zodra je tevreden bent met de 1inch koers, klik je op de crypto die je wilt kopen en drukt op de “Koop” knop. En verkopen is net zo makkelijk! Bitvavo biedt meerdere betaalmogelijkheden aan, zoals iDEAL en PayPal.

Veilig 1inch bewaren

Bij Bitvavo krijg je een gratis, persoonlijke crypto wallet. Een 1inch wallet is een soort bankrekening. Je kunt je 1inch veilig in je eigen account bewaren. Nadat je 1inch hebt gekocht, verschijnen je gekochte crypto in je 1inch wallet. Deze wallet krijgt een uniek wallet adres. Je kunt zowel crypto kopen als verkopen vanuit je wallet.

Overstappen van Binance? Beste Crypto Acties en Aanbiedingen

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
200+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
Crypto staken voor vergoedingen
Gratis iPhone en Android app
Binance overstap actie:
- 10.000 euro gratis handelen (nieuwe klanten)
- hoe meer je handelt des te hoger de korting op de fees!
Binance overstap acties en aanbiedingen!

RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen